15.6 C
Athens

Len Champions League: Κόντρα στη Νουαζί Λε Σεκ η Βουλιαγμένη, με Όρβοσι ο Πανιώνιος στον γ’ προκριματικό

Τους αντιπάλους τους στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League ανδρών στην υδατοσφαίριση έμαθαν η Βουλιαγμένη και ο Πανιώνιος. Μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, ο ΝΟΒ θα κληθεί να αντιμετωπίσει στα πλέι-οφ τη γαλλική Νουαζί-Λε-Σεκ, ενώ οι «κυανέρυθροι» θα τεθούν αντιμέτωποι με τον πολύ ισχυρή Όρβοσι από την Ουγγαρία.

Και οι δύο ελληνικές ομάδες θα δώσουν τον πρώτο αγώνα εκτός έδρας, στις 29 Οκτωβρίου, και τις ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (5/11) επί αθηναϊκού εδάφους (για τη Βουλιαγμένη, υπάρχει ερωτηματικό αν η LEN θα της επιτρέψει να χρησιμοποιήσει το κολυμβητήριο του Λαιμού, επειδή είναι ανοιχτό).

Οι νικητές των ζευγαριών προκρίνονται στη φάση των ομίλων, όπου βρίσκεται ήδη ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα, αν η Βουλιαγμένη περάσει, θα ενταχθεί μαζί με τους «ερυθρόλευκους» στον Α΄ όμιλο, όπου θα μετάσχει επίσης ο νικητής του ζευγαριού ανάμεσα στη Γιάντραν Σπλιτ και την Οραντέα. Ο Πανιώνιος, αν προκριθεί, θα μπει στον Β΄ όμιλο, όπως και ο νικητής του σπουδαιότερου ζευγαριού των πλέι-οφ, μεταξύ της Βάσας και της Μπρέσια. Οι ηττημένες ομάδες του Γ΄ προκριματικού θα συνεχίσουν στους «16» του Euro Cup.

Τα ζευγάρια του Γ΄ προκριματικού γύρου:

Όρβοσι (Ουγγαρία)-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Νουαζί-Λε-Σεκ (Γαλλία)-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Βάσας (Ουγγαρία)-Μπρέσια (Ιταλία)

Γιάντραν Σπλιτ (Κροατία)-Οραντέα (Ρουμανία)

Οι όμιλοι στη συνέχεια διαμορφώνονται ως εξής:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Προ Ρέκο (Ιταλία), Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Ανόβερο (Γερμανία), Ραντνίτσκι (Σερβία), Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Γιάντραν Σπλιτ (Κροατία)/Οραντέα (Ρουμανία), Νουαζί-Λε-Σεκ (Γαλλία)/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Νόβι Μπέογκραντ (Σερβία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Μαρσέιγ (Γαλλία), Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία), Σαμπαντέλ (Ισπανία), Σπαντάου (Γερμανία), Όρβοσι (Ουγγαρία)/ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Βάσας (Ουγγαρία)/Μπρέσια (Ιταλία)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς