21.4 C
Athens

Μίτσελ εναντίον ΠΑΟΚ: Η τεσσάρα με υπογραφή Κάμπελ και το «διπλό» που τού στοίχισε τη θέση (vids)

Ο Μίτσελ τα έχει ζήσει όλα στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ως προπονητής του Ολυμπιακού: Μία ξενέρωτη ισοπαλία, μία εμφατική τεσσάρα με ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και μία ήττα που τον έφερε σε πολύ δύσκολη θέση πίσω στο 2014

Ο ανανεωμένος Ολυμπιακός του Μίτσελ στην δεύτερη εποχή του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο των Ερυθρολεύκων αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε ένα ντέρμπι που ήταν το τελευταίο για τον 59χρονο προπονητή στην πρώτη του θητεία στον Πειραιά και το πρώτο στο σήμερα και την επιστροφή του.

Η τελευταία ανάμνηση του ΠΑΟΚ από τα εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μόνο καλή δεν είναι. Ήταν Δεκέμβριος του 2014 όταν ο Δικέφαλος του Βορρά περνούσε με νίκη (1-2) από το Φάληρο χάρη σε μία γκολάρα του Φακούντο Περέιρα, ένα αποτέλεσμα που ουσιαστικά προκάλεσε την απομάκρυνση του Ισπανού από τον πάγκο των Ερυθρολεύκων και έφερε τους Ασπρόμαυρους στο +5 από τον δεύτερο.

Για την ιστορία, εκείνη τη σεζόν πάλι στα χέρια του Ολυμπιακού είχε καταλήξει με τον ΠΑΟΚ να πέφτει τελικά… πέμπτος με τον Άγγελο Αναστασιάδη και στη συνέχεια τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο του.

Ο Μίτσελ στα ματς με τον ΠΑΟΚ στο φαληρικό γήπεδο τα έχει ζήσει όλα. Την ξενέρα της «λευκής» ισοπαλίας στο πρώτο του ματς κόντρα στον Δικέφαλο τον Μάρτιο του 2013 (0-0), την απόλυτη αποθέωση με εμφατική τεσσάρα τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου και όπως αναφέραμε παραπάνω την  ήττα με 2-1 τον Δεκέμβριο της επόμενης σεζόν, που ουσιαστικά από τότε ξεκίνησε να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την απομάκρυνσή του από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Συνολικά τρία παιχνίδια με κάθε πιθανό αποτέλεσμα.

Αξίζει να μείνουμε στα δύο τελευταία του παιχνίδια, όπου στο ένα έριξε μία ηχηρή σφαλιάρα στους Θεσσαλονικείς με πρωταγωνιστές τους Τζόελ Κάμπελ (2 ασίστ, 1 γκολ) και τον εκτελεστή Κώστα Μήτρογλου που άνοιξε τον δρόμο για μία αξέχαστη τεσσάρα, ενώ στο άλλο ο ΠΑΟΚ που είχε αγωνιστεί με τον Σαλπιγγίδη ως δεξί μπακ (!) πέρασε με νίκη από το Φάληρο χάρη σε τέρματα των Αθανασιάδη και Περέιρα, ενώ στο ενδιάμεσο είχε ισοφαρίσει ο Φουστέρ με ένα ασύλληπτο σουτ με την μπάλα στον αέρα.

ΘΥΜΗΤΕΙΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ 4-0 ΤΟΥ 2013

Στο σήμερα ο Ισπανός και οι παίκτες του «βλέπουν» μόνο τη νίκη σε ένα ματς που όποιος χάσει… χάνεται, κυριολεκτικά!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς