22.6 C
Athens

Σλούκας: Έμαθα πολλά από Σπανούλη και Πρίντεζη, δύο θρύλοι του Ολυμπιακού

Ο Κώστας Σλούκας μετά την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στο Περιστέρι αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Πρίντεζη

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Περιστερίου σε ένα παιχνίδι, που είχαν την τιμητική τους ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο Κώστας Σλούκας, που ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα, αποθέωσε τους δύο θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ και μεταξύ άλλων είπε ότι έμαθε πολλά από αυτούς.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με το Περιστέρι: «Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Με μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, με έναν έμπειρο προπονητή. Έχοντας παίξει σε αυτό το επίπεδο είναι έμπειρος, ξέρει τι γίνεται. Ο Ολυμπιακός είναι απαιτητικός σύλλογος, οπότε σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε για να κερδίσουμε. Μου βγήκε το παιχνίδι, ένιωθα καλά. Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου. Δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις κι αυτό βγαίνει στους αγώνες. Κάνουμε το παιχνίδι μας, όσο καλύτερα μπορούμε. Το γεγονός πως ο κορμός έμεινε σε μεγάλο βαθμό ίδιος, είναι σημαντικό».

Για την παρουσία των Βασίλη Σπανούλη και Γιώργου Πρίντεζη: «Πολύ μεγάλες προσωπικότητες για τον σύλλογο. Δύο θρύλοι του Ολυμπιακού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Έμαθα πάρα πολλά από αυτούς. Είδατε πώς ήρθε ο κόσμος να τους χειροκροτήσει, να αναγνωρίσει δύο μεγάλες προσωπικότητες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς