21.1 C
Athens

Πρίντεζης: Μου αρέσει πολύ ο φετινός Ολυμπιακός, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν θα μπορούσε να λείπει από τον αγώνα του Ολυμπιακού με το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη. Ο τέως αρχηγός των Ερυθρολεύκων παρακολούθησε την αναμέτρηση και αποθεώθηκε από τους φίλους της ομάδας. Μετά το ματς σε δηλώσεις του σημείωσε ότι του αρέσει πολύ ο φετινός Ολυμπιακός, ενώ τόνισε ότι μπορεί να κάνει πολύ καλά πράγματα.

Αναλυτικά:

Για την επιστροφή του στο ΣΕΦ ως θεατής: «Ήταν περίεργο συναίσθημα, γιατί έχω έρθει χιλιάδες φορές εδώ για προπόνηση και τώρα ήμουν θεατής. Χαίρομαι όμως για την ομάδα που τη βλέπω σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά και για τον Βασίλη (σ.σ. Σπανούλη) που έχει φτιάξει μια καλή ομάδα».

Για το αν του λείπει το μπάσκετ: «Δεν μου λείπει κάτι. Δεν θεωρώ ότι είχα να δώσω κάτι άλλο, πιστεύω πως το… τερμάτισα. Με σεβασμό προς την ομάδα, τον εαυτό μου και τους φιλάθλους, αυτό που είχα να κάνω το έκανα».

Για τον φετινό Ολυμπιακό: «Μου αρέσει πολύ η ομάδα φέτος, έχουν γίνει πολύ στοχευμένες κινήσεις. Να έχει υγεία η ομάδα και πιστεύω πως μπορεί να κάνει πολύ καλά πράγματα».

Για τα μελλοντικά του σχέδια: «Προς το παρόν θέλω να αδειάσω, να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου, να κάνω πράγματα που δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω στην επαγγελματική μου ζωή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς