21.9 C
Athens

Αστέρας – Παναιτωλικός 0-0: Βολεύτηκαν στην ισοπαλία

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναιτωλικό (0-0). Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να κολλήσουν στο μηδέν και να μοιραστούν από έναν βαθμό.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Αστέρας Τρίπολης είχε την κατοχή της μπάλας, δίχως όμως να υπάρξει κάποια καλή φάση. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα σουτ, αλλά οι τερματοφύλακες δεν χρειάστηκαν να επέμβουν.

Οι Αρκάδες είχαν την κατοχή σε όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου, αλλά δεν μπορούσαν να φτάσουν εύκολα στην εστία του Στεργιάκη. Ο Παναιτωλικός περίμενε τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του κόουτς Αναστασίου προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν διαβασμένοι και δεν τους έδωσαν περιθώρια.

Στο 49ο λεπτό ο Αστέρας Τρίπολης έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο ματς. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Ατιένθα έβαλε το πόδι του στο δεύτερο δοκάρι, αλλά αστόχησε από πολύ κοντά. Οι Αρκάδες συνέχισαν να έχουν την κατοχή, αλλά εκτός της φάσης του Ατιένθα δεν έβρισκαν τον τρόπο να διασπάσουν την άμυνα του Παναιτωλικού.

Ο Παναιτωλικός έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Χουχούμης και Μάρτενσον δοκίμασαν μακρινά σουτ, αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο Παπαδόπουλος κράτησε ανέπαφη την εστία του. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 22′ Γκαρντάφσκι,  35′ Κρεσπί, 52′ Μουνάφο / 26′ Ντίας, 68′ Σενγκέλια, 92′ Στεργιάκης

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Ιγκλέσιας (85′ Ντομίνγκεθ), Καστάνιο, Ατιένθα, Άλβαρεθ, Γκαρντάβσκι (56΄Καρμόνα), Μουνάφο, Στάνκο (56′ Σίτο), Ρεγκίς, Μπαρτόλο (85′ Μπαρτόλο), Κρεσπί (67′ Μπαράλες)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεργιάκης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν, Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός (89′ Πέδρο), Σενγκέλια (89′ Ξενιτίδης), Μόρσεϊ (77′ Ντουάρτε)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς