18.4 C
Athens

Το ξεκόβει ο Ράντονιτς για Μπέικον: «Δεν ταιριάζει σε αυτό που ψάχνουμε»

Ο Ντουέιν Μπέικον έκανε… άνοιγμα στον Παναθηναϊκό, αλλά από ότι φαίνεται δεν αποτελεί προτεραιότητα για το τριφύλλι. Ο προπονητής των πρασίνων, Ντέγιαν Ράντονιτς, σε σχετική ερώτηση απάντηση ότι ο Αμερικανός δεν ταιριάζει στο προφίλ παίκτη που ψάχνουνε για τη θέση «4».

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τον Μπέικον: «Άκουσα αυτή την ατάκα. Υπήρχαν φήμες γι αυτόν τις προηγούμενες εβδομάδες και ημέρες. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω από αυτό. Μιλήσαμε πολύ για το τι χρειαζόμαστε στην ομάδα, χτίζουμε μια νέα ομάδα, έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Μιλήσαμε για τον ψηλό που χρειαζόμαστε τη δεδομένη χρονική στιγμή, κυρίως έναν παίκτη στο “4”. Αυτό είναι διαφορετικό προφίλ σε σχέση με αυτό που έχει ο παίκτης. Την ίδια ώρα, δεν ξέρω γιατί είναι ακόμη ελεύθερος στην αγορά. Για μας ήταν και είναι σημαντικό να έχουμε πληροφορίες για τα πάντα, επειδή έχουμε πολλούς νέους παίκτες και είμαστε η δεύτερη πιο νεανική ομάδα της EuroLeague».

Για τη νίκη επί του Λαυρίου: «Μετά από το παιχνίδι της EuroLeague και κάποια προβλήματα που είχαμε με τραυματισμούς, ήταν σημαντικό να κάνουμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε. Το καταφέραμε, ήταν μια καλή ευκαιρία να μοιράσουμε τα λεπτά συμμετοχής. Ήταν πολύ σημαντικό για μας, επειδή το πρόγραμμα που έχουμε είναι σκληρό με δύο αγώνες στην EuroLeague αυτή την εβδομάδα. Γι αυτό ήταν σημαντικό να έχουμε ένα τέτοιο παιχνίδι».

Για τον Νέιτ Γουόλτερς: «Πρέπει να αναλύουμε την περίπτωσή του, μέρα με τη μέρα. Σήμερα, δεν μπορώ να πω αν θα παίξει στο επόμενο ή στο μεθεπόμενο παιχνίδι. Είναι προφανές πως πρέπει να προπονηθεί πρώτα, δεν έχει κάνει ακόμη προπόνηση μαζί μας. Θα δούμε μέσα στην εβδομάδα. Λόγω των δύο αγώνων στην EuroLeague είναι λίγο πιο περίπλοκα τα πράγματα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς