16.6 C
Athens

Ναντ – Μπρεστ 4-1: Πρώτη νίκη μετά τον Σεπτέμβριο για την αντίπαλο του Ολυμπιακού

Οξυγόνο πήρε μετά από μήνες η Ναντ στο Μποζουάρ επικρατώντας με 4-1 της Μπρεστ και πανηγυρίζοντας τη δεύτερη νίκη της στη σεζόν (έχει και μία κόντρα στον Ολυμπιακό που ήταν η τελευταία της στις 8 Σεπτεμβρίου).

Τα Καναρίνια του Αντουάν Κομπουαρέ τα χρειάστηκαν στα πρώτα 20′, αλλά η ποιότητά τους έπαιξε τον ρόλο της για να φτάσουν στο τρίποντο απέναντι στην ουραγό της Ligue 1.

Ο Μπλας έχασε πέναλτι στο 12′ και στο 18′ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Φαντιγκά. Το δεύτερο κερδισμένο πέναλτι έμελλε να είναι και το τυχερό για τη Ναντ που στο 35′ έκανε το 1-1 με τον Σιμόν για να ολοκληρωθεί η ανατροπή ένα λεπτό αργότερα με τον Γκαναγκό.

Οι γηπεδούχοι έδιωξαν το όποιο άγχος τους και στο 71′ ο Μοχάμεντ με πλασέ έκανε το 3-1, με τον Σισοκό να έχει την ασίστ και στο 88′ να βρίσκει και δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Η σύνθεση της Ναντ (Κομπουαρέ): Λαφόντ, Τζιρότο, Παλουά, Μερλίν, Άπια (84′ Καστελέτο), Μουτουσαμί, Τσιριβέγια (89′ Κοκό), Μπλας, Γκαναγκό (67′ Σισοκό), Σιμόν (84′ Κορσιά), Μοχάμεντ (84′ Γκεσάν)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς