24 C
Athens

Super League: Η έξοδος του Παναθηναϊκού στη Φθιώτιδα και το δεύτερο ματς της ΑΕΚ στην OPAP Arena

Επικίνδυνες αποστολές για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ κόντρα σε Λαμία και Ατρόμητο αντίστοιχα στο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στη Super League που συνεχίζεται σήμερα και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (17/10) με το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι σημερινές αναμετρήσεις για την 8η αγωνιστική της Super League, αφού μετά τις χθεσινές νίκες με το ίδιο σκορ (2-1) από Βόλο και Άρη στο πρόγραμμα μπαίνουν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ με φόντο τη συνέχεια των νικηφόρων σερί τους.

Από τη μία οι Πράσινοι που ψάχνουν το απόλυτο των νικών με το 8/8 σε μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύονται κόντρα στη Λαμία και από την άλλη η Ένωση που έρχεται με φόρα μετά το «διπλό» στο Χαριλάου και θέλει με την αύρα της κατάμεστης OPAP Arena να κάμψει την αντίσταση του ανεβασμένου και πάντα υπολογίσιμου Ατρομήτου.

Στα αγωνιστικά,  η ομάδα του Γιοβάνοβιτς ταξίδεψε στην πόλη της Φθιώτιδας χωρίς τους Τσέριν και Σπόραρ κι όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει ξανά με τον Φώτη Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης και τους Αϊτόρ – Παλάσιος στα φτερά. Στον αντίποδα η Λαμία ψάχνει μόλις την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και έχει την χειρότερη επίθεση με 3 γκολ υπέρ και 6 κατά.

Νωρίτερα (16:00) η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ατρόμητο και θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Τσούμπερ και Σιντιμπέ, τη στιγμή που στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ επικρατεί αναβρασμός για να μην επαναληφθούν τα σημαντικότατα κενά ασφαλείας στη νεόχτιστη OPAP Arena και να ελεγχθεί η συμπεριφορά των φιλάθλων, με τον κίνδυνο τιμωρίας ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να είναι πιο ορατός από ποτέ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της 8ης αγωνιστικής στη Super League 1:

ΝΠΣ Βόλος – Λεβαδειακός 2-1

Άρης – Ιωνικός 2-1

ΑΕΚ – Ατρόμητος 16/10 (16:00)

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 16/10 (18:00)

Λαμία – Παναθηναϊκός 16/10 (19:30)

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 16/10 (20:30)

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 17/10 (20:00)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς