19.7 C
Athens

Βουλιαγμένη – Πρίμορατς 15-2: Πρόκριση για τον ΝΟΒ και «τελικός» με Τουρκουά

Καταιγίδα ο ΝΟ Βουλιαγμένης, νίκησε 15-2 τη γηπεδούχο Πρίμορατς, πέτυχε την πρώτη του νίκη στον Γ’ όμιλο του Β’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, που διεξάγεται στο Κότορ (Μαυροβούνιο), και πλέον αύριο (16/10) θα κριθεί η πορεία του στην Ευρώπη.

Η Γαλλική Τουρκουά πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Ουγγρικής Όρβοζι 10-7. Αύριο στις 10 πμ ο ΝΟ Βουλιαγμένης θα παίξει με την Τουρκουά σε αγώνα-τελικό, ενώ η Πρίμορατς θα συναντήσει την Όρβοζι.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης με νίκη θα προκριθεί καθώς οι πρώτες και δεύτερες ομάδες κάθε ομίλου συνεχίζουν σε προκριματικά play-offs. Οι τρίτες και τέταρτες ομάδες κάθε ομίλου συνεχίζουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Euro Cup.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΠΡΙΜΟΡΑΤΣ ΚΟΤΟΡ (ΜΑΥΡ) 15-2

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 6-2, 4-0, 4-0, 1-0.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 2, Αλμύρας 1, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 2, Νικολαΐδης 3, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ 2, Αλαφραγκής, Καπότσης 2, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

ΠΡΙΜΟΡΑΤΣ: Κράλι, Ντράσκοβιτς, Κρεπούλια, Γκόπσεβιτς, Μάσιτς, Βουκάσοβιτς, Παούνοβιτς, Γκαρντάσεβιτς, Στανόγεβιτς 2, Σέκαριτς, Μρίσιτς, Μπάστριτσα, Ισλάιμοβιτς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς