24.7 C
Athens

Δηλώνει ότι είναι Άρης ο Ανδρέας Τάτος

Ο πρώην μέσος των «κιτρινόμαυρων» δηλώνει ικανοποιημένος για την επιστροφή τους στην Super League και υποστηρίζει ότι έγινε φίλαθλος τους, ενώ δεν ήταν

Ο Άρης επέστρεψε στην Super League και ο Ανδρέας Τάτος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για αυτή, αφού πλέον δηλώνει ότι είναι φίλαθλος του. «Εγώ έγινα Άρης ενώ δεν ήμουν. Μετά από ένα χρόνο στην ομάδα δήλωνα Άρης», δήλωσε ο πρώην μέσος των «κιτρινομαύρων» που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους φιλάθλους του. « Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα. Ο Άρης συνεχίζει σε άλλους ρυθμούς πλέον και ελπίζω να κατακτήσει τα τρόπαια που θέλει».

Όσον αφορά την αποχώρηση του και τις σχέσεις του με τον ιδιόκτητη του Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη, ο Ανδρέας Τάτος υποστήριξε ότι: «Κάποιοι δεν ήθελαν να συνεχίσω. Δεν γράφτηκε ποτέ ότι δεν πίεσα ποτέ την ομάδα. Βγήκε η απόφαση να πάρω τα χρήματα και δεν γράφτηκε ότι η ΠΑΕ πήρε ένα ποσό από εμένα. Άλλα λένε και άλλα ισχύουν. Δεν έχω κάτι να χωρίσω. Πήγα στην ομάδα χωρίς να το σκεφτώ. Από εκεί και πέρα γράφονται και λέγονται πολλά αλλά δεν είναι αλήθεια. Δεν έχω κάτι να χωρίσω με τον Καρυπίδη. Είναι φίλος μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς