14.4 C
Athens

Πόλο: Πρόκριση στη β’ προκριματική φάση του Eurocup για τον ΠΑΟΚ

Νίκη, με την οποία εξασφαλίζει την πρόκριση στη Β΄ προκριματική φάση του Euro Cup ανδρών στην υδατοσφαίριση, πανηγύρισε σήμερα (15/10) ο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου επιβλήθηκε της γερμανικής Λούντβιχσμπουργκ με 12-6 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ προκριματικής φάσης, και «ζευγάρωσε» τις νίκες του στο γκρουπ.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο «Δικέφαλος του βορρά» βρίσκεται στο +6 από τις ουραγούς Λούντβιχσμπουργκ και Ετσέιδε, οι οποίες παραμένουν χωρίς βαθμό, ενώ έχει επικρατήσει και στα μεταξύ τους παιχνίδια, με αποτέλεσμα να υπερτερεί σε ενδεχόμενη ισοβαθμία. Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν απόψε (20:30) τη γαλλική Μονπελιέ, ενώ ολοκληρώνουν αύριο τις υποχρεώσεις τους στο γκρουπ κόντρα στη Σολάρις Σίμπενικ από την Κροατία.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-1, 3-2, 4-2.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Αϊβαλιώτης, Λασκαρίδης, Καρατζάς 2, Ν. Προσινικλής, Καλαργυρός, Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 1, Τσολακούδης 4, Χαραλαμπόπουλος 1, Πολ. Προσινικλής, Κούπμαν 1, Κουγιούνης 1, Αλειφτήρας

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς