16.1 C
Athens

Γκρέι: Δεχθήκαμε πολύ εύκολα γκολ στα τελευταία ματς, ανυπομονώ να σκοράρω ξανά

Ο Άρης βρίσκεται σε μίνι κρίση μετά τις δύο σερί ήττες κόντρα σε Βόλο και ΑΕΚ, με τους Θεσσαλονικείς να αναζητούν το restart στην αποψινή (20:30) αναμέτρηση με τον Ιωνικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε δηλώσεις του στη NOVA ο Γκρέι αφού παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δέχεται πολύ εύκολα γκολ επί Πάρντιου, τόνισε πως ανυπομονεί να σκοράρει ξανά ώστε να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άγγλος στράικερ:

«Οπωσδήποτε δύσκολη περίοδος, αλλά αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε στις προπονήσεις», ανέφερε αρχικά.

Για το αν αγχώνει την ομάδα ότι στα δύο τελευταία ματς δεν έχει σκοράρει: «Όχι, δεν μας ανησυχεί το γεγονός ότι δεν σκοράραμε, όσο ότι αυτό που πρέπει να δουλέψουμε είναι να δημιουργούμε ευκαιρίες, γιατί στα δύο τελευταία ματς είδαμε ότι δεν το κάναμε. Οπότε πρέπει να στοχεύσουμε στη δημιουργία ευκαιριών και το γκολ θα έρθει».

Για το ότι δεν έχει σκοράρει στα τελευταία παιχνίδια: «Ανυπομονώ να σκοράρω ξανά. Αυτό συμβαίνει στη ζωή ενός ποδοσφαιριστή. Ξεκίνησα καλά, νομίζω ότι έχω περίπου στα επτά γκολ στις 11 αγωνιστικές. Τώρα θέλω να μπω πιο δυναμικά για να μπορέσω να πετύχω κάποια γκολ».

Για το τι προσπαθεί να αλλάξει ο Πάρντιου και η συνεργασία του μαζί του: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν το πρώτο του. Ήταν ένα δύσκολο ματς, το κερδίσαμε Ωστόσο, αυτό που συνέβη στα δύο επόμενα παιχνίδια ήταν ότι ήμασταν πάρα πολύ ανοιχτοί στις γραμμές μας και ότι δεχτήκαμε πολύ εύκολα γκολ στις αντεπιθέσεις κι αυτό είναι το βασικό σημείο που προσπαθεί να δουλέψει ο προπονητής μας. Ελπίζω να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις νέες προσδοκίες, να σκοράρω και να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης του προπονητή του».

Για το ματς με τον Ιωνικό: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί όλες οι ομάδες πλέον στην κατηγορία έχουν ποιότητα και είναι μία ομάδα που παίζει για τη ζωή της. Εμείς δεν πρέπει να δώσουμε σημασία στο πώς θα είναι ο αντίπαλος, αλλά να συγκεντρωθούμε στα δικά μας προτερήματα και να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς