24.6 C
Athens

ΠΑΟΚ: Το πλάνο ανάγκης του Λουτσέσκου για το Καραϊσκάκη

Ο Ρουμάνος τεχνικός πονοκεφαλιάζει για τις απουσίες των Ζίβκοβιτς - Βιεϊρίνια και φαίνεται πως θα εμπιστευθεί τον Μπίσεσβαρ και τον ανέτοιμο Ολιβέιρα στο plan b για την επίθεση

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του το μεγάλο και κρίσιμο από κάθε άποψη ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (17/10, 20:00) στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής στη Super League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να πονοκεφαλιάζει για τα προβλήματα τραυματισμών και τον ανέτοιμο Νέλσον Ολιβέιρα που δεν είναι σε θέση να βγάλει 90λεπτο σε έντονους ρυθμούς.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα ταξιδέψει στον Πειραιά χωρίς τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Αντρέ Βιεϊρίνια που έχουν τεθεί εκτός πλάνων λόγω τραυματισμού, με τα κουκιά να είναι μετρημένα για τον Ρουμάνο τεχνικό σε ένα ντέρμπι ειδικών συνθηκών απέναντι στον ανανεωμένο Ολυμπιακό του Μίτσελ.

Όλα δείχνουν ότι οι Ασπρόμαυροι θα επαναφέρουν στην ενδεκάδα τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που απουσίαζε από το νέο «στραπάτσο» της Λιβαδειάς, με τους Κούρτιτς και Ντάντας να ξεκινάνε στα χαφ.

Από εκεί και πέρα, Κοτάρσκι, Ίνγκασον και Κουλιεράκης είναι δεδομένοι για την άμυνα, με τους Λύρατζη και Τσαούση ως πλάγια μπακ.

Στην τριάδα της επίθεσης η λογική λέει ότι θα βρίσκονται οι Νάρεϊ, Μπίσεσβαρ και Ολιβέιρα, με λύσεις από τον πάγκο τους Κωνσταντέλια, Κουαλιάτα και Γκορντεζιάνι.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς