19.9 C
Athens

Πανιώνιος – Ντούισμπουργκ 14-8: Επίδειξη δύναμης με ρεσιτάλ Γκιουβέτση

Ο Κώστας Γκιουβέτσης σημείωσε έξι τέρματα και ο Πανιώνιος επικράτησε 14-8 της Γερμανικής Ντούισμπουργκ, στο δεύτερο παιχνίδι του στον Δ’ όμιλο του Β’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, που διεξάγεται στη Νέα Σμύρνη.

Σε ένα κατάμεστο για δεύτερη συνεχή ημέρα κολυμβητήριο, οι παίκτες του Κώστα Δήμου είχαν ένα καταιγιστικό δεύτερο μέρος που δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους. Μπροστάρης ο Γκιουβέτσης που πήρε τη σκυτάλη από τον Γούνα και είχε…συχνά ραντεβού με τα αντίπαλα δίχτυα.

Η επανάληψη εξελίχθηκε σε επίδειξη δύναμης από τον Πανιώνιο, που έδειξε πανέτοιμος για το αυριανό (15/10, 20:30) παιχνίδι με την Μλάντοστ, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κρίνει το ένα εισιτήριο για τη συνέχεια στην διοργάνωση.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 6-2, 3-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 6, Μπιτάντζε 1, Νταλάπας, Καλαϊτζής 2, Μουρατίδης, Παπάκος, Γούνας 3, Σπούνερ 1, Καπετανάκης, Αναγνώστου.

ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ: Σένκελ, Άιντνερ 2, Σίμιτς 1, Κοβάτσι, Σβαρκ, Ντολφ, Ίλινγκερ, Κούιπερς 2, Σέιφερτ, Τανάσκοβιτς 2, Γκεργκελίφι, Γκουσάκοφ 1, Μπουργκσμούελερ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς