18.7 C
Athens

Πασχαλάκης: Πίστη στο πλάνο και θα βλέπουμε βελτίωση

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και κράτησε το μηδέν παθητικό σε πρώτο ευρωπαϊκό φετινό παιχνίδι των Ερυθρολεύκων. Ο διεθνής Έλληνας γκολκίπερ δεν έκρυψε τη χαρά του για τις πρώτες του στιγμές με τα ερυθρόλευκα και υποστήριξε πως με πίστη στο πλάνο η ομάδα θα δέσει σαν σύνολο και θα γίνεται όλο και καλύτερη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Olympiacos TV:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, γιατί βρέθηκα αμέσως με τα παιδιά. Μπορούσαμε να λειτουργήσουμε σαν να είμαστε χρόνια μαζί. Την εισέπραξα αυτή την ζεστασιά και τους ευχαριστώ που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Είναι ανάμικτα τα συναισθήματα, θέλαμε τους τρεις βαθμούς, θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε ματς. Κρατάμε τον ένα βαθμό, δεν θέλω να είμαστε απογοητευμένοι, να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να χτίζουμε μία ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι, όλο και καλύτερη.

Η συνέχεια θα είναι δύσκολη, το γνωρίζουμε αυτό. Πίστη στο πλάνο και παιχνίδι με παιχνίδι θα βλέπουμε μία πιο βελτιωμένη έκδοση της ομάδας. Ο κ. Μίτσελ δουλεύει καθημερινά, προσπαθεί να μας περάσει τη φιλοσοφία του, έχουμε όλοι μας θετική ενέργεια να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα μειονεκτήματα που υπάρχουν. Ποιότητα υπάρχει, απλά πρέπει να δέσουμε καλύτερα ως σύνολο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς