19.1 C
Athens

«Καμπάνα» στον Καρέλη, χάνει Ολυμπιακό – Πρόστιμα στις μισές ομάδες της Super League

Γνωστές έγιναν οι ποινές του αθλητικού δικαστή της Super League για όσα έγιναν στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στις μισές ομάδες επιβλήθηκε πρόστιμο, ενώ ο Νίκος Καρέλης τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε. Ο παίκτης του Παναιτωλικού θα χάσει εκτός των άλλων και την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε πρόστιμα σε αρκετές ομάδες της Super League για τη συμπεριφορά των οπαδών τους. Συγκεκριμένα, τιμωρήθηκαν ο Άρης (10.000 ευρώ), ο Βόλος (1.000 ευρώ), ο Ολυμπιακός (4.000 ευρώ), ο ΟΦΗ (6.500 ευρώ), ο Παναθηναϊκός (7.000 ευρώ) και ο ΠΑΟΚ (7.000 ευρώ).

Επίσης, ο Νίκος Καρέλης τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την κόκκινη κάρτα, που δέχθηκε στον αγώνα με τον Βόλο. Ο παίκτης του Παναιτωλικούς κλώτσησε τον Εσκοβάλ εκτός φάσης και ο αθλητικός δικαστής τον τιμώρησε με τρεις αγωνιστικές. Ο έμπειρος επιθετικός δεν θα παίξει στις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ θα χάσει και τον αγώνα με την Καλαμάτα για το Κύπελλο.

Τέλος, στον Ιωνικός επιβλήθηκε πρόστιμο της τάξεως 8.500 ευρώ. Παράλληλα, οι παράγοντες της ομάδας της Νίκαιας Ν. Κούρσαρης και Θ. Τσιριγώτης τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 5.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για 15 ημέρες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς