19.9 C
Athens

Χέις: Δύσκολο να αντιμετωπιστεί ο Ολυμπιακός, βελτιώθηκε πολύ ο Φαλ

Η Ζαλγκίρις Κάουνας θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague. Ο παίκτης της λιθουανικής ομάδας, Κεβάριους Χέις, αποθέωσε τους Ερυθρόλευκους, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον άλλοτε συμπαίκτη του Μουσταφά Φαλ.

Ο Κεβάριους Χέις χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό δυνατή ομάδα και σημείωσε ότι είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσει ο οποιοσδήποτε. Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Μουσταφά Φαλ, με τον οποίο συνυπήρξαν στη Βιλερμπάν. Ο 25χρονος τόνισε ότι ο Γάλλος σέντερ έχει βελτιωθεί πολύ και είναι χαρούμενος που θα τον δει ξανά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός δείχνει πολύ καλά. Είναι δυνατοί κάτω από το καλάθι και επιτίθενται από την περιφέρεια. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί από οποιονδήποτε».

Για τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Βιλερμπάν Μουσταφά Φαλ: «Θα είναι υπέροχο που θα δω ξανά τον Φαλ. Βελτιώθηκε πολύ από τότε που έπαιζε στη Βιλερμπάν. Ο ανταγωνισμός απέναντι σε τόσο μεγάλους αντιπάλους είναι πάντα πιο δύσκολος, γιατί πρέπει να δίνεις περισσότερη ενέργεια και πρέπει πάντα να επικεντρώνεσαι στο να τους σπρώχνεις έξω από το ζωγραφιστό και να μην τους επιτρέπεις να πάρουν τα επιθετικά ριμπάουντ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς