16.8 C
Athens

Oι Άγγλοι αποθεώνουν τον Κίτσο που «έσβησε» τον Άντονι και τα έκανε όλα σωστά στο Όλντ Τράφορντ (vid)

Ονειρική εμφάνιση στο Θέατρο των ονείρων για τον Φώτη Κίτσο: Ο αμυντικός του Ολυμπιακού που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ομόνοια πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση κόντρα στη Μ. Γιουνάιτεντ γνωρίζοντας την αποθέωση από τους Άγγλους στο Twitter

Ο Φώτης Κίτσος έζησε το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό του όνειρο -μέχρι το επόμενο- στο πιο σωστό μέρος: στο Θέατρο των Ονείρων του Μάντσεστερ.

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού που αγωνίζεται ως δανεικός στην κυπριακή Ομόνοια πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Πέμπτης όντας σχεδόν αλάνθαστος στα αμυντικά του καθήκοντα και όσο θρασύς έπρεπε αγωνιστικά απέναντι στον Άντονι, τον οποίο «έσβησε» από την αριστερή πλευρά γνωρίζοντας την αποθέωση από τους Άγγλους φιλάθλους στο Τwitter.

Ματς καριέρας έκανε ο 19χρονος αμυντικός σε μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές σκηνές του πλανήτη και κόντρα στα μεγαλύτερα ονόματα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο η Ομόνοια να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι μέχρι το γκολ-λύτρωσης για τους «Κόκκινους Διαβόλους» από τον ΜακΤόμινεϊ στις καθυστερήσεις.

Ο Κίτσος, που ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο, τελείωσε το παιχνίδι με 7/11 κερδισμένες μονομαχίες, 4 ανακτήσεις κατοχής, 3 κοψίματα, μόλις 4 λάθη, 8,1 χλμ. στην πλευρά του και με την… ταυτότητα του Άντονι στην τσέπη του, με τον Βραζιλιάνο αστέρα των 98 εκατομμυρίων ευρώ να κινείται σε ρηχά νερά χάρη στο εξαιρετικό μαρκάρισμα του Έλληνα μπακ.

Με τον Κίτσο να δείχνει τέτοιο αγωνιστικό θράσος και τσαμπουκά ήταν λογικό κι επόμενο να έρθει η αποθέωση από τους Άγγλους φιλάθλους στα social media, με τους περισσότερους να ενθουσιάζονται με την απόδοση του 19χρονου αμυντικού γράφοντας διθυραμβικά σχόλια για την απόδοσή του στο Όλντ Τράφορντ.

«Εξαιρετική εμφάνιση, έχει εξαφανίσει τον Άντονι», «Μπορεί να μην φανεί στα στατιστικά αλλά ο αριστερός φουλ μπακ της Ομόνοιας έχει κάνει τρομερό παιχνίδι απόψε», είναι μόνο λίγα αλλά ενδεικτικά από τα σχόλια των Άγγλων για τον MVP Kίτσο που απέδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις -πιο- δύσκολες συνθήκες, στέλνοντας μήνυμα προς τον Μίτσελ ενόψει Ιανουαρίου.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς