17.2 C
Athens

Με Ντόη και Αμπουμπακάρ Καραμαρά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο Μπακού

Για δεύτερο σερί ματς ο Μίτσελ παρατάσσει τον νεαρό Ντόη στο κέντρο της άμυνας, μαζί με μια ενδεκάδα που περιλαμβάνει ξανά εκπλήξεις

Με εκπλήξεις παρατάσσει τον Ολυμπιακό στο Μπακού απέναντι στην Καραμπάγκ ο Μίτσελ. Ο Ισπανός προπονητής διατηρεί στην ενδεκάδα τον Ανδρέα Ντόη που θα αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός ενώ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θα βρίσκεται στο πλευρό του Ουί Τζο.

Η UEFA δίνει έναν σχηματισμό 4-4-2 με τους Βρσάλικο, Παπασταθόπουλο, Ντόη και Ρέαμπτσιουκ μπροστά από τον Πασχαλάκη που θα κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα (όπως είχε γνωστοποιήσει από τη συνέντευξη Τύπου ο Μίτσελ), με τους Κούντε και Μπουχαλάκη στον άξονα, Μπιέλ αριστερά, Βρουσάι δεξιά και τους Καμαρά και Ουί Τζο στην κορυφή.

Μεγάλη είναι και η πιθανότητα όμως να δούμε ένα 5-3-2 με τους Βρουσάι και Ρέαμπτσιουκ στα άκρα (Παπασταθόπουλο – Βρσάλικο – Ντόη στα στόπερ) και τον Μπιέλ μπροστά από τους Κούντε και Μπουχαλάκη.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Πασχαλάκης, Βρσάλικο, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Βρουσάι, Κούντε, Μπουχαλάκης, Μπιέλ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ουί Τζο Χουάνγκ.

Η σύνθεση της Καραμπάγκ: Μαγκομενταλίγεφ, Βέσοβιτς, Μουσταφαζάντε, Χουσεΐνοφ, Τζαφαργκουλίεφ, Γκαράγεφ, Αλμέιντα, Καντί, Σεϊντάγεφ, Ζουμπίρ, Οβούσου

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς