22.4 C
Athens

Μπασκόνια: Τραυματίστηκε ο Ίνοκ, χάνει Ολυμπιακό

Με μία σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Μπασκόνια στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague. Ο Στίβεν Ίνοκ τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο και θα μείνει εκτός για αρκετό διάστημα.

Ο Στίβεν Ίνοκ τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση της Μπασκόνια πριν το παιχνίδι με τη Βαλένθια για την πρεμιέρα της Euroleague. Ο σέντερ των Βάσκων χτύπησε στον αριστερό αστράγαλο και θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αρχικά, ο Ίνοκ θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον έξι εβδομάδες. Αν ο σέντερ της Μπασκόνια δεν ξεπεράσει το πρόβλημα του, τότε θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα απουσιάσει για μεγαλύτερο διάστημα.

Ο Στίβεν Ίνοκ θα χάσει σίγουρα την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (21/10), ενώ είναι πιθανό να μην προλάβει ούτε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (11/11) για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

Ο 25χρονος Αμερικανός σέντερ πέρσι στην Euroleague είχε κατά μέσο όρο 9.5 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 0.8 ασίστ. Φέτος, πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε δύο παιχνίδια για το ισπανικό πρωτάθλημα, όπου μέτρησε κατά μέσο όρο 7 πόντους και 4 ριμπάουντ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς