22.6 C
Athens

Βόλος για ορισμό Καραντώνη: «Προκλητική ενέργεια μετά τη σκανδαλώδη διαιτησία του στο Αστέρας – Ολυμπιακός»

Ο ΝΠΣ Βόλος ξεσπά για άλλη μία φορά ελέω Καραντώνη, αντιδρώντας για το επανορισμό του Έλληνα διαιτητή και μάλιστα στο παιχνίδι των Θεσσαλών κόντρα στον Λεβαδειακό ως VAR.

Οι Θεσσαλοί σε σχετική ανακοίνωσή της διαμαρτύρονται έντονα για τον ορισμό Καραντώνη στο δικό τους παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Super League, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για μία ακατανόητη και προκλητική ενέργεια, μιας που η θεσσαλική ομάδα του είχε ασκήσει κριτική για τη διαιτησία του στο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό, σε μία «σκανδαλώδη διαιτησία» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Βόλος του Αχιλλέα Μπέου:

«Ο ορισμός του γνωστού για τα έργα του διαιτητή Καραντώνη ως υπεύθυνο του VAR στον αγώνα της ΠΑΕ Βόλος με τον Λεβαδειακό είναι μια ακατανόητη και προκλητική ενέργεια, που πρέπει άμεσα να ανακληθεί.

Πέραν της προφανούς ανεπάρκειας του συγκεκριμένου διαιτητή, υπάρχει και η αυστηρή κριτική που του ασκήσαμε για την σκανδαλώδη διαιτησία του στο αγώνα Αστέρα Τρίπολης – Ολυμπιακού, γεγονός που βάσιμα γεννά έντονη αμφισβήτηση για την αντικειμενική του συμπεριφορά στην εκτέλεση των καθηκόντων του».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς