18.2 C
Athens

Ντρισμπιώτη: Είμαι έτοιμη για νέες προκλήσεις, απέδειξα ότι το λέει η καρδούλα μου

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μέσα σε ένα καλοκαίρι κατέκτησε όσα οι άλλοι δεν καταφέρνουν σε μία ζωή κάνοντας περήφανη την Ελλάδα τόσο για τα μετάλλιά της όσο και για το ήθος της, που στα 38 της χρόνια την οδήγησε στην κορυφή.

Σε συνέντευξή της στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τόνισε πως ακόμα το λέει η καρδούλα της όπως αποδείχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στο Μόναχο, έδωσε υπόσχεση για νέες επιτυχίες και αποκάλυψε πως όσο την απέρριπταν οι χορηγοί πριν το Ευρωπαϊκό του Μονάχου, άλλο τόσο πείσμωνε μέσα της για να τα καταφέρει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι σε διακοπές, αλλά έχω υποχρέωση να βοηθάω γιατί όταν θα λείψω για προπονήσεις κάποιοι άλλοι θα κάνουν την δουλειά για μένα».

Η Αντιγόνη Ντρσιμπιώτη είναι έτοιμη για νέες προκλήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μου έλεγαν ότι είμαι μεγάλη δεν έβρισκαν χορηγούς και αυτό με έκανε πιο δυνατή «Βγήκα 4η στο Παγκόσμιο, 8η στους Ολυμπιακούς, πήρα δυο χρυσά στο Eυρωπαϊκό, άρα το λέει η καρδούλα μου. Είμαι έτοιμη για νέες προκλήσεις καθώς οι άνθρωποι πλέον με βλέπουν διαφορετικά, όταν ο νέας άγνωστος έρχεται διπλά σου σε βλέπει και δακρύζει σημαίνει κάτι ακραίο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς