16.6 C
Athens

Χεζόνια: Στον Παναθηναϊκό φαινόταν ότι εγώ ήμουν το πρόβλημα, ενώ ίσχυε το αντίθετο

Περισσότερες είναι πλέον οι αναφορές του Μάριο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό παρά τα… καλάθια του με τη φανέλα της Ρεάλ.

Ο Κροάτης άσος των «μερένγκες» μίλησε ξανά για την εμπειρία του στον Παναθηναϊκό και την περίεργη σύνδεσή του με την ομάδα των Πρασίνων, λέγοντας πως ο ίδιος δεν ήθελε να επιστρέψει ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ και παρότι παρουσιάστηκε ως το πρόβλημα, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «BasketNews»:

«Το εννοούσα ότι δεν ήθελα να έρθω ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ. Όταν όμως είσαι παίκτης… δεν γίνεται να είσαι τόσο ειλικρινής όσο εγώ, επειδή στο τέλος όλα αυτά γυρίζουν πάνω σου” δήλωσε αρχικά ο Χεζόνια, για να προσθέσει: “Είχα όλη την καλή διάθεση. Έκανα μία επανεκκίνηση πνευματικά, σωματικά, μπασκετικά και προσωπικά. Και ο Παναθηναϊκός ήταν σπουδαία κατάσταση για εμένα. Λάτρεψα το διάστημα που π0έρασα εκεί. Ήθελα να μείνω και να παίξω εκεί. Αλλά στο τέλος φαινόταν ότι εγώ ήμουν το πρόβλημα, ενώ ίσχυε το αντίθετο».

Κλείνοντας το θέμα ο Χεζόνια τόνισε: «Είπα όσα είπα για τον Παναθηναϊκό και αυτό γύρισε εναντίον μου. Ναι, δεν ήθελα να έρθω στο ΟΑΚΑ ως παίκτης άλλης ομάδας. Αυτές ήταν οι προθέσεις μου. Είχα έντονα συναισθήματα και το εννούσα όταν είπα ότι ήθελα να μείνω. Αλλά αυτό τελικά μου στοίχισε».

Στον επίλογο της συνέντευξής του ο Κροάτης κλήθηκε να σχολιάσει τα μεγάλα ντέρμπι ανά χώρα που έχει αγωνιστεί σε σχέση με το… μίσος που υπάρχει και έβαλε πιο πάνω από όλα τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό: «Το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι πρώτο. Μετά για… δέκα σειρές δεν υπάρχει κανένα άλλο. Ακολουθεί το Παρτίζαν – Ερυθρός Αστέρας και τρίτο θα έβαζα το Φενέρμπαχτσε – Γαλατάσαραϊ. Το Ρεάλ – Μπαρτσελόνα μοιάζει με διακοπές μπροστά σε αυτά. Είναι πιο ειρηνική η κατάσταση, αλλά η ατμόσφαιρα είναι όμορφη».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς