13.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Τα πλάνα Μίτσελ για την ενδεκάδα στη μάχη του Μπακού

Ο Ολυμπιακός παίζει την τελευταία ζαριά πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League κόντρα στην καλοδουλεμένη Καραμπάγκ, με τον Μίτσελ να ετοιμάζει ξανά εκπλήξεις στο επιθετικό βασικό σχήμα που έχει στο μυαλό του

Ο Ολυμπιακός παίζει την τελευταία ζαριά πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League στο Μπακού, απέναντι σε μία Καραμπάγκ που του πλήγωσε τον αγωνιστικό εγωισμό μία εβδομάδα νωρίτερα στο Καραϊσκάκη, με την ομάδα του Μίτσελ να ψάχνει αντίδραση και ένα μεγάλο αποτέλεσμα στην Ευρώπη, για πρώτη φορά φέτος.

Με τη γνωστή απουσία του Ρέτσου αλλά και των όσων δεν… πρόλαβαν να δηλωθούν στην ευρωπαϊκή λίστα, ο Ισπανός έχει καταστρώσει ήδη τα πλάνα του για το βασικό σχήμα και δεν αποκλείεται και σε αυτό το παιχνίδι να προχωρήσει σε εκπλήξεις κυρίως σε πρόσωπα καθώς ο σχηματισμός (3-5-2) φαίνεται να έχει κλειδώσει στο μυαλό του.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Μπακού με τους Σισέ, Μπα να επιστρέφουν στην αποστολή του αλλά και τους 3 νεαρούς (Ντόη, Καλογερόπουλο, Σαπουντζή) να περιμένουν ακόμη και το ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη, σε μία ευκαιρία καριέρας στο Αζερμπαϊτζάν.

Στο κομμάτι της ενδεκάδας ο Μίτσελ αποκάλυψε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ότι θα ξεκινήσει με τον Πασχαλάκη αντί του Τζολάκη κάτω από την εστία και τριάδα μπροστά του στην άμυνα με Σισέ, Παπασταθόπουλο και Μπα.

Από εκεί και πέρα ως φουλ μπακ θα αγωνιστούν οι Βρσάλικο και Ρέαμπτσιουκ, με τον Βρουσάι να έχει κι αυτός λίγες πιθανότητες για το δεξί άκρο, ενώ η τριάδα των χαφ θα αποτελείται λογικά από τους Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Κούντε.

Μπροστά τους, οι δύο της επίθεσης (Ουί Τζο Χουάνγκ και Αμπουμπακάρ Καμαρά) δείχνουν την όρεξη των Πειραιωτών να χτυπήσουν το ματς κυρίως από αντεπιθέσεις, απέναντι σε μία ομάδα που όπως απέδειξε και στο Καραϊσκάκη έχει καλύτερα τρεξίματα και αρέσκεται στο να πρεσάρει ψηλά ανεβάζοντας από νωρίς τις γραμμές ζώνης της άμυνάς της. Κάτι που μπορεί να ωφελήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας σε συνθήκες κόντρα επίθεσης.

Για τους γηπεδούχους που περιμένουν 31.000 οπαδούς τους στο γήπεδο, το πλάνο του «Καραϊσκάκης» δεν αλλάζει με τον Μαχμανταλίεβ στην εστία και τους Βέσοβιτς, Μουσταφάτζε, Χουσεϊνοφ και Καφαρκουλίεφ στην άμυνα, Γιάνκοβιτς, Γκαράεφ στον άξονα και πίσω από τον επιθετικό, Κβαμπένα, θα κινούνται οι Ζουμπίρ, Όζομπιτς και Κάντι σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Σέντρα στις 19:45 στο Μπακού με τον Άγγλο Κρεγκ Πόουσον να είναι ο διαιτητής του αγώνα, τη στιγμή που στο άλλο ματς του ομίλου η Ναντ θα υποδεχθεί την πρωτοπόρο και «περασμένη» Φράιμπουργκ στη Γαλλία.

4η αγωνιστική (13/10, 19:45)

Ναντ – Φράιμπουργκ
Καραμπάγκ – Ολυμπιακός

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς