18.3 C
Athens

Μπακς – Νετς 97-107: Ο Γιάννης ήταν εντυπωσιακός αλλά όχι αρκετός, 0/5 για τα Ελάφια στην pre-season (vid)

Νέα ήττα με προβληματική εικόνα για τους Μπακς λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν στο NBA, παρά το double-double του εξαιρετικού Γιάννη σε μόλις 32' συμμετοχής

Νέα ήττα για τους Μιλγουόκι Μπακς που προβληματίζουν με την απόδοσή τους και την έλλειψη σταθερότητας μόλις μία εβδομάδα πριν την έναρξη της σεζόν στο NBA.

H παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έκλεισε την pre-season με 5/5 ήττες, τελευταία κατά σειρά αυτή κόντρα στους Νετς με 107-97 σε ένα ματς που ο Greek Freak έκανε double-double σε χρόνο ρεκόρ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ένα εντυπωσιακό (για preseason) νταμπλ νταμπλ με 24 πόντους και 14 ριμπάουντ σε 32 λεπτά συμμετοχής, αλλά παρά το υψηλό του σκορ, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με την άμυνα των Νετς καθώς είχε μόλις 6/21 εύστοχα σουτ. Είχε όμως 12/15 βολές, συνεχίζοντας το καλό του ποσοστό από το Ευρωμπάσκετ.

Στον αντίποδα οι Νετς έκαναν πάρτι από την περιφέρεια, με τον αναγεννημένο Κάιρι Ίρβινγκ να πετυχαίνει 23 πόντους, τον Κέβιν Ντουράντ 19 και τον Νικ Κλάξτον 16, ενώ ο Μπεν Σίμονς κινήθηκε κοντά στο τριπλ νταμπλ με επτά πόντους, δέκα ασίστ και οκτώ ριμπάουντ.

ΜΠΑΚΣ – ΝΕΤΣ 97-107

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς