18.8 C
Athens

Τρελαίνει την Ισπανία η Μπούργος: Δεν έχει δεχθεί γκολ στις 10 πρώτες αγωνιστικές!

Έχει βαλθεί να τρελάνει όλη την Ισπανία η Μπούργος με την ασύλληπτη πορεία της στις 10 πρώτες αγωνιστικές στη δεύτερη κατηγορία πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Χουλιάν Καλέρο επιβλήθηκε εκτός έδρας με 0-1 της Ανδόρας του Χρήστου Αλμπάνη (αγωνίζεται δανεικός από την ΑΕΚ και ξεκίνησε βασικός ενώ βγήκε στο 67ο λεπτό) με γκολ του Άλεξ Μπερμέχο ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ της με δύο γκολ από τα έξι συνολικά που έχει πετύχει η ομάδα του!

Το πιο εντυπωσιακό από όλα βέβαια είναι το μηδέν παθητικό σε 10 αγωνιστικές! Ναι, καλά διαβάσατε. Η Μπούργος έφτασε τους 18 βαθμούς και μετά από 10 ματς ο 28χρονος ΤσουρίπιΧοσέ Κάρο) δεν έχει δεχθεί γκολ. Περισσότερα από 900′ μαζί με τις καθυστερήσεις κι έτσι είναι ο απόλυτος ρέκορντμαν στην ιστορία της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου ενώ αν συμπεριλάβουμε και τα δύο τελευταία ματς της προηγούμενης χρονιάς, έφτασε τα 12 clean sheets.

Κι αν αυτό σας φαίνεται εντυπωσιακό, πού να διαβάσετε τι έκανε η Μπούργος κόντρα στην Ανδόρα: Είχε μόλις 17% κατοχή μπάλας και 107 πάσες συνολικά την ώρα που η αντίπαλός της είχε 83% και 737 αντίστοιχα!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς