24.6 C
Athens

Μίτσελ: Η απώλεια του ελέγχου μετά το 0-1 οφείλεται σε μια αρρώστια που σιγά σιγά θεραπεύουμε

Ο προπονητής του Ολυμπιακού χαρακτήρισε κομβική την αναμέτρηση στο Μπακού, στάθηκε στην κατάρρευση μετά το 0-1 στο πρώτο ματς κι έκανε λόγο για «μια αρρώστια που σιγά σιγά θεραπεύουμε»

Καθοριστικό χαρακτήρισε το ματς με την Καραμπάγκ στο Μπακού ο Μίτσελ ο οποίος υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου πως έπρεπε να προσαρμόσει την ενδεκάδα στο πρώτο ματς λόγω απουσιών και προβλημάτων φυσικής κατάστασης.

Ο Ισπανός προπονητής αποκάλυψε πως ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα αγωνιστεί βασικός κόντρα στην Καραμπάγκ (θυμηθείτε εδώ τι ανέφερε χαρακτηριστικά) και τόνισε πως το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς ήταν σκληρό (ειδικά η αντίδραση μετά το 0-1) κάνοντας λόγο για «μια αρρώστια που σιγά σιγά θεραπεύουμε».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ενδεκάδα και το σχήμα και τι διαφορές θα έχει με το προηγούμενο ματς: «Φυσικά και έχω καταλήξει ποιοι θα παίξουν αύριο. Έχουμε κάποια προβλήματα φυσικής κατάστασης με παίκτες που έπαιξαν στο πρώτο παιχνίδι και μας υποχρέωσε σε αλλαγές. Έπρεπε να προσαρμόσουμε την ενδεκάδα και την αποστολή. Μένουν τρεις αγώνες για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσαρμόσουμε στις συνθήκες την ενδεκάδα και την αποστολή».

Για το αν το ματς στο Μπακού είναι η τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού: «Το ξέρουμε έχουν συμβεί πολλά πράγματα φέτος στην ομάδα μας, το αυριανό παιχνίδι θα είναι καθοριστικό για εμάς».

Για τα συναισθήματά του μετά το το 0-3 στον πρώτο αγώνα: «Το αποτέλεσμα ήταν σκληρό γιατί δεν παίξαμε άσχημα. Χάσαμε τον έλεγχο μετά το 0-1 και οφείλεται σε μία αρρώστια την οποία σιγά σιγά θεραπεύουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς