21.1 C
Athens

Γκουρμπάνοφ: Κάναμε πολλά λάθη στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός βλέπει το ματς σαν τελευταία ευκαιρία για πρόκριση

Σοβαρότητα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της Καραμπάγκ, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ.

Ο Αζέρος προπονητής υποστήριξε πως η ομάδα του Μίτσελ βλέπει σαν τελευταία ευκαιρία για πρόκριση το ματς στο Μπακού και εστίασε στα πολλά λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του στο Καραϊσκάκη παρά την ευρεία νίκη που πέτυχαν.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα τον αντίπαλό μας. Είναι εύκολο να καταλάβουμε από τις δηλώσεις πως έχουν υψηλό κίνητρο και βλέπουν την αναμέτρηση με εμάς σαν μια τελευταία ευκαιρία. Όσο για εμάς, υπάρχει λίγη καταπόνηση, όμως ελπίζω ότι οι ποδοσφαιριστές μου θα είναι απόλυτα έτοιμοι για τον αγώνα. Το πρώτο ματς στον Πειραιά ήταν καλό σε επίπεδο αποτελέσματος, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας εξαπατά, ούτε εμένα ούτε τους παίκτες. Κάναμε πολλά λάθη εκεί και πείστηκα όταν είδα μετά την αναμέτρηση. Ο αντίπαλος μας ανάγκασε να κάνουμε λάθη. Πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά και να παίξουμε καλά».

Για το ότι στα τελευταία ματς η Καραμπάγκ πάει ισόπαλη στα αποδυτήρια για το πρώτο μέρος και στο δεύτερο παίρνει τη νίκη: «Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Κάθε αντίπαλος στο πρώτο μέρος μας αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά. Ίσως στο δεύτερο χάνουν κάτι στο κομμάτι της συγκέντρωσής τους και εμείς το εκμεταλλευόμαστε. Απέναντι στην Καμπάλα ξοδέψαμε πολλή ενέργεια. Μερικές φορές σκόραραν απέναντί μας στο πρώτο μέρος, αλλά είναι καλό που βρίσκουμε δίχτυα στο δεύτερο. Έτσι είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

Για το ότι σπανίως είναι χαρούμενος όταν μπαίνει γκολ, κάτι που όμως δεν φάνηκε στο 0-3: «Δεν χαλαρώνω μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη, ακόμα και με το σκορ στο 0-3. Άξιζε να χαρώ με το γκολ του Σεϊντάγεφ».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα μεταγραφής του Μάρκο Βέσοβιτς σε ρώσικο σύλλογο: «Δεν έχω κάποια πληροφόρηση, αλλά είναι φυσιολογικό οι παίκτες μας να έχουν προσφορές. Έχει συμβόλαιο και το ζήτημα μιας πιθανής ανανέωσης θα αποφασιστεί τους επόμενους μήνες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς