23.3 C
Athens

Ο Πέδρο Μαρτίνς έγινε το απόλυτο φαβορί για τον πάγκο της Γουλβς

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει τη Γουλβς μετά το «όχι» του Λοπετέγκι και βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον αγγλικό σύλλογο

Μπορεί οι προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Χαλ να μην είχαν αίσιο τέλος, ωστόσο για τον Πέδρο Μαρτίνς η πόρτα του αγγλικού ποδοσφαίρου παραμένει ορθάνοιχτη έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις στη Γουλβς.

Οι Λύκοι είχαν πρώτο εκλεκτό για τον πάγκο τους τον Γιούλεν Λοπετέγκι που απολύθηκε από τη Σεβίλλη, όμως παρότι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου ταξίδεψαν στην Ισπανία για να συζητήσουν μαζί του, εκείνος εμφανίστηκε αρνητικός στη συγκεκριμένη προοπτική στο τρέχον διάστημα.

Ο χρόνος πιέζει μετά την απόλυση του Μπρούνο Λάζε και η Γουλβς είναι αναγκασμένη να βρει άλλον προπονητή. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πορτογαλικά και αγγλικά Μέσα, η ομάδα του Ζοσέ Σα και του Ντανιέλ Ποντένσε βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Πέδρο Μαρτίνς και υπάρχει θετική διάθεση εκατέρωθεν για συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι συζητήσεις ήδη αφορούν στον χρονικό ορίζοντα του συμβολαίου αλλά και στις ετήσιες απολαβές του πρώην κόουτς του Ολυμπιακού ο οποίος βρίσκει μια μεγάλη πρόκληση μπροστά του και φέρεται έτοιμος να αναλάβει μια ομάδα που διανύει τη χειρότερη περίοδο των τελευταίων ετών της με αποτέλεσμα να είναι στην επικίνδυνη ζώνη και να έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς