27.3 C
Athens

Γκλίκμαν: Ενθουσιασμένοι με την προοπτική της επέκτασης της Ευρωλίγκας στα Η.Α.Ε.

Η Ευρωλίγκα βρίσκεται σε συζητήσεις με το Ντουμπάι, προκειμένου να υπάρξει μια ενδεχόμενη συνεργασία. Οι δύο πλευρές συζητούν για μία ευρεία συνεργασία, η οποία θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ονοματοδοσία της διοργάνωσης, τη φιλοξενία Final Four, αλλά και τη συμμετοχή ομάδας από την πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ο CEO της Ευρωλίγκας, Μάρσαλ Γκλίκμαν, ύστερα από τη συνάντηση στο Ντουμπάι επιβεβαίωσε τις συζητήσεις που υπάρχουν. Το κλίμα φαίνεται πως είναι άκρως θετικό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες ανακοινώσεις.

Ο Μάρσαλ Γκλίκμαν προχώρησε και σε δηλώσεις, στις οποίες ανέφερε: «Θέλω να συγχαρώ τον κ. Αμπντουλά Αλ Ναμπουντά, πρόεδρο και ιδιοκτήτη του Ντουμπάι μπάσκετ κλαμπ και τους εκπροσώπους της πόλης που φιλοξένησαν τη λίγκα και τους 13 μετόχους στην υπέροχη “Coca-Cola Arena”.

Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν να ανταλλάξουμε ιδέα και να διερευνήσουμε τις προοπτικές για μία πιθανή συνεργασία. Φυσικά και είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική της επέκτασης της Ευρωλίγκα στα Η.Α.Ε., αλλά είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν συμπεράσματα. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τις συζητήσεις».

Την ΚΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο γενικός διευθυντής της, Νίκος Λεπενιώτης, ενώ την ΚΑΕ Παναθηναϊκός οι Βασίλης Παρθενόπουλος (πρόεδρος) και Σταύρος Ντίνος (γενικός διευθυντής).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς