18.1 C
Athens

Η Μακάμπι Χάιφα ισοπέδωσε τη θλιβερή Γιουβέντους, βαθμό με δέκα παίκτες στην Κοπεγχάγη η Μαν. Σίτι (vid)

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Γιουβέντους που ηττήθηκε με 2-0 στη Χάιφα από τη Μακάμπι. Οι πρωταθλητές Ισραήλ πανηγύρισαν ιστορική νίκη στο Champions League απέναντι σε μια ομάδα που ήταν σκιά του καλού εαυτού περασμένων ετών. Η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι έκανε ένα εφιαλτικό πρώτο μέρος, δέχθηκε δύο γκολ από τον Ομέρ Ατζίλι (είχε ευκαιρία και για τρίτο γκολ) ενώ είχε και δοκάρι με τον Σερί.

Οι Ιταλοί ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος αλλά ήταν πια πολύ αργά και πλέον κινδυνεύουν ακόμα και με πρόωρο αποκλεισμό (4η θέση) αφού η Χάιφα έχει το πάνω χέρι για την 3η θέση.

Για τον 7ο όμιλο η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στο 0-0 στη Δανία απέναντι στην Κοπεγχάγη σε μια αναμέτρηση που δεν κύλησε όπως θα ήθελε ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Το απίθανο γκολ του Ρόδρι στο 11′ ακυρώθηκε για χέρι του Μαχρέζ στην προσπάθεια για κοντρόλ πριν στρώσει την μπάλα στον Ισπανό που σκόραρε. Ο Αλγερινός ήταν μοιραίος και στο 25′ όταν απώλεσε το πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι, με τον Γκραμπάρα να πέφτει και να διώχνει εντυπωσιακά.

Τα δεδομένα – απόντος του Έρλινγκ Χάλαντ – άλλαξαν εντυπωσιακά στο 30′ όταν ο Γκόμεθ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα εκτός περιοχής. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αγωνίστηκε με δέκα και είχε ευκαιρίες για γκολ (!) ενώ μετά το 70′ περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο δίχως να το πληρώσει και έμεινε στο 0-0.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 7ου ΟΜΙΛΟΥ

Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Σίτι 0-0

 

Ντόρτμουντ – Σεβίλλη (22:00)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 8ου ΟΜΙΛΟΥ

Μακάμπι Χάιφα – Γιουβέντους 2-0 (7′, 42′ Ατζίλι)

 

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπενφίκα (22:00)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς