19.8 C
Athens

Κορμπεράν: Όταν με προσέλαβε ο Ολυμπιακός, ο στόχος ήταν να μπει η ομάδα στους ομίλους του Europa League

Η θητεία του Κάρλος Κορμπεράν στον Ολυμπιακό αποδείχθηκε σύντομη, με τον Ισπανό να αναζητά εδώ και λίγες εβδομάδες τον επόμενο σταθμό στην προπονητική του καριέρα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky Sports, ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού μίλησε για την εμπειρία του στην Ελλάδα εξηγώντας πως πέτυχε τον αρχικό στόχο που του είχε τεθεί, ενώ υποστήριξε πως λόγω αποτελεσμάτων δεν βρήκε τον χρόνο να φτιάξει την ομάδα που θα ήθελε.

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας ιστορικός σύλλογος με πολύ μεγάλη φήμη στην Ευρώπη και μια μέρα ήρθε σε επαφή μαζί μου. Ο βασικός στόχος όταν με προσέλαβε ήταν να βοηθήσω την ομάδα να μπει στους ομίλους (σ.σ. Europa League) γιατί είχε αποκλειστεί από το Champions League. Είχα μια μεγάλη πρόκληση με έναν μεγάλο σύλλογο, πολλούς υποστηρικτές και μου αρέσουν τέτοιου είδους εμπειρίες που σε μεγαλώνουν και σε βελτιώνουν.

Το καταφέραμε, πετύχαμε τον άμεσο στόχο αφού αποκλείσαμε τη Σλόβαν και τον Απόλλωνα. Ήταν μια πολύ θετική εμπειρία. Σε κάποιες ομάδες έχεις τον χρόνο να πετύχεις τα αποτελέσματα και να δείξεις τη νοοτροπία που θες και σε κάποιες δεν έχεις τα αποτελέσματα ώστε να κερδίσεις χρόνο για να βελτιώσεις την ομάδα. Δεν γίνεται σε κάθε κατάσταση να είσαι επιτυχημένος», ανέφερε ο Ισπανός προπονητής που βρίσκεται στο στόχαστρο της Μίντλεσμπρο, της Χαλ και εσχάτως της Γουέστ Μπρομ όπως υποστηρίζουν τα αγγλικά media.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς