24.8 C
Athens

O Άγγλος Κρεγκ Πόουσον διαιτητής στο Καραμπάγκ – Ολυμπιακός

Σφυρίχτρα από τη Βρετανία όρισε η UEFA για τον κρίσιμο αγώνα του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ στο Μπακού - Δείτε την προϊστορία του Άγγλου ρέφερι με τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη

Βρετανική σφυρίχτρα στο ματς του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ στο Μπακού (13/10, 19:45) στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Η UEFA όρισε τον πολύπειρο από τέτοιου είδους αναμετρήσεις Άγγλο, Κρεγκ Πόουσον, στην κρίσιμη αναμέτρηση της Πέμπτης που μπορεί να κρίνει πολλά για το εισιτήριο τόσο της δεύτερης όσο και της τρίτης θέσης στον 7ο όμιλο.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Λι Μπιτς, Ίαν Χουσίν, ενώ τέταρτος ο Τζον Μπρούκς.

Ο Πόουσον είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό καθώς έχει διευθύνει στο πρόσφατο παρελθόν 6 αγώνες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη με απολογισμό 3 ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Είχε βρεθεί ξανά σε παιχνίδι του Ολυμπιακού τη σεζόν 2018-19 σε νοκ-άουτ αναμέτρηση με τη Ντιναμό Κιέβου πάλι για το Europa League, ενώ ακόμα δέχεται την… οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ για τις διαιτητικές του αποφάσεις στο ματς των Ασπρόμαυρων κόντρα στον Άγιαξ για τα προκριματικά του Champions League πίσω στο 2019.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς