16.8 C
Athens

Κούπερ: Βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση η ισοπαλία με την Άστον Βίλα

Ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Στιβ Κούπερ, θέλει η ομάδα του να ελέγχει τα παιχνίδια και να πιέζει για τους τρεις βαθμούς, όταν οι αντίπαλοι… επισκέπτονται το «City Ground», αλλά λόγω της κάκιστης μέχρι τώρα πορείας τους είπε ότι η ισοπαλία (1-1) της Δευτέρας με την Άστον Βίλα, είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η Φόρεστ προηγήθηκε στο 15ο λεπτό με τέρμα του επιθετικού Εμμανουέλ Ντένις, με την Βίλα να απαντά στο 22ο λεπτό με τον Άσλεϊ Γιανγκ.

Αυτή η ισοπαλία, έβαλε τέλος σε ένα σερί πέντε διαδοχικών ηττών για την Φόρεστ, αλλά ο Κούπερ παραδέχθηκε ότι θέλει περισσότερα από την ομάδα του στα εντός έδρας ματς.

«Είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση», είπε στο Sky Sports και πρόσθεσε: «Δεν είναι η φιλοδοξία μας να παίρνουμε ισοπαλίες εντός έδρας και να μην έχουμε πολύ την μπάλα στην κατοχή μας.

Αλλά με βάση τις συνθήκες, πρέπει να αποδεχθούμε ότι το αποτέλεσμα, είναι ένα βήμα προς τα εμπρός. Υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά πρέπει να δούμε και αυτά που κάναμε καλά. Μπορούμε να συνεχίσουμε να κτίζουμε. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ομάδα, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για να μην τρέξουμε ή να παλέψουμε. Το κάναμε καλύτερα απόψε. Ήμασταν πιο συμπαγείς. Είναι αυτός ο αγαπημένος μου τρόπος παιχνιδιού; Όχι. Αλλά ήταν κάτι σωστό για απόψε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς