15.9 C
Athens

Ατρόμητος – ΠΑΣ 2-1: Ο τρομερός Κιάρτανσον υπέγραψε ένα ακόμη τρίποντο με ανατροπή

Ο Ατρόμητος βρήκε τον... Κουλούρη του μέσω Ισλανδίας και πανηγύρισε για τρίτη φορά φέτος νίκη με ανατροπή κόντρα στους απογοητευτικούς Γιαννιώτες

Ο Ισλανδός Βίνταρ Κιάρτανσον ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι φέτος ο σωτήρας του Ατρομήτου στην πολύ σημαντική νίκη της ομάδας του Κόλμαν με ανατροπή (2-1) κόντρα στον απογοητευτικό ΠΑΣ Γιάννινα.

Με τον Κιάρτανσον να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα της ανατροπής των γηπεδούχων και τους Γιαννιώτες να μην μπορούν να κρατήσουν ούτε τον βαθμό παρότι προηγήθηκαν στο 63′ με κεφαλιά του Παντελάκη, γράφτηκε η ιστορία της αναμέτρησης για την 7η αγωνιστική της Super League που φέρνει χαμόγελα… εξάδας στους Περιστεριώτες και από την άλλη αφήνει τους Ηπειρώτες βυθισμένους στην εσωστρέφειά τους με τη φτωχότατη συγκομιδή των μόλις 4 βαθμών σε επτά ματς. Κι ακόμη δεν έχουν έρθει τα δύσκολα…

Σε ένα ματς που δεν είχε καλό ρυθμό, τα πάντα συνέβησαν μετά το 63′, χρονική στιγμή που ο ΠΑΣ Γιάννινα από το πουθενά και μέσα από μία στημένη φάση βρήκε γκολ με κεφαλιά του Παντελάκη και έφερε τα πάνω-κάτω.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Ατρόμητος μεταμορφώθηκε επιθετικά και άρχισε να ψάχνει με μανία την ισοφάριση, την οποία τελικά βρήκε σύντομα (75′) με τον Κιάρτανσον να «χτυπά» για πρώτη φορά κι αυτός με το κεφάλι, μετά από γύρισμα του Τζαβίδα.

Η ανατροπή για τους Περιστεριώτες ήρθε 11 λεπτά αργότερα, με όμορφη προσωπική ενέργεια του Ισλανδού άσου, που πρόλαβε τον Μπαγκαλιάνη στη μεταξύ τους μονομαχία και με όμορφο γυριστό έγραψε το τελικό 2-1, που έμεινε μέχρι το φινάλε για αυτή που ήταν η τρίτη φετινή νίκη με ανατροπή για την ομάδα του Κρις Κόλμαν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΣ 2-1

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Αγγελάκης

ΓΚΟΛ: 75′, 86′ Κιάρτανσον, 63′ Παντελάκης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεχρίδα, Χατζηισαίας, Μαυρομάτης, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Φριντγιόνσον (61′ Μουνίθ), Κουέν (61′ Έρλινγκμαρκ), Κλοναρίδης (73′ Τζαβίδας), Κιάρτανσον (90+2′ Τζοβάρας), Ρομπαίγ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στάικος): Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος (81′ Μπαγκαλιάνης), Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Τζίμας, Ποζνάνσκι, Ροσέρο, Σταματελόπουλος (12′ Μπάλαν)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς