19.3 C
Athens

Χάμες: Δεν παραιτήθηκα μετά το χαμένο πέναλτι, πολύ περήφανος που φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού (vid)

Ο Κολομβιανός αστέρας δήλωσε χαρούμενος και περήφανος που αγωνίζεται σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και τόνισε πως θα δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό για να προσφέρει χαρά στους φιλάθλους της ομάδας

Ο Χάμες Ροντρίγκες ήταν αυτός που άλλαξε τη μοίρα του Ολυμπιακού στο «Γεντί Κουλέ» στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, με τον Κολομβιανό αστέρα να δίνει μία τρομερή ασίστ στον Γκάρι Ροντρίγκες για το 1-1 και να ομορφαίνει τον άξονα των Ερυθρολεύκων, δείχνοντας μη επηρεασμένος από το χαμένο πέναλτι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του Olympiacos TV μετά το παιχνίδι, ο Χάμες τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος και πολύ περήφανος που αγωνίζεται σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό και πρόσθεσε πως ελπίζει να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς για να δώσει κι άλλες χαρές στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, που μπήκα και που τα πράγματα πήγαν καλά παρόλο που έχασα το πέναλτι αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου, αλλά δεν παραιτήθηκα και μπόρεσα να δώσω μια ασίστ. Και είμαι πολύ ευτυχισμένος που η ομάδα κέρδισε γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Είμαι ευτυχισμένος, είμαι πολύ περήφανος που φοράω αυτή τη φανέλα. Είναι μια μεγάλη ομάδα με φιλάθλους που πάντα στηρίζουν, ελπίζω να δώσω ότι καλύτερο σε κάθε παιχνίδι. Δουλεύω για να τους δώσω πολλές χαρές και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς