19.9 C
Athens

Ζίμπαρτς: Να χρησιμοποιήσουμε τις δυνάμεις μας στο μέγιστο για να κερδίσουμε την πρώτη μάχη με τη Σέπσι

Το πρώτο βήμα από τα δύο για την πρόκριση στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας γυναικών θα προσπαθήσει να κάνει αύριο, Τρίτη (11/10, 22:00) ο Ολυμπιακός, στο Βελιγράδι, όπου αντιμετωπίζει τη ρουμανική Σέπσι, για την 1η αγωνιστική του πρώτου προκριματικού γύρου.

Στην “FMP Hall Zeleznik”, οι παίκτριες του Ολυμπιακού θα αγωνιστούν και την ερχόμενη Πέμπτη (13/10), την ίδια ώρα (22:00) με αντίπαλο τον «οικοδεσπότη» Ερυθρό Αστέρα.

Μία ομάδα από τις τρεις του Α΄ προκριματικού γύρου εξασφαλίζει το εισιτήριο για την κανονική περίοδο της Euroleague και θα τοποθετηθεί στον 1ο όμιλο, μαζί με τις Στσέκσζαρντ (Ουγγαρία), Πολκοβίτσε (Πολωνία), Βίρτους Μπολόνια (Ιταλία), Μπουρζ (Γαλλία), Βαλένθια (Ισπανία), Φενερμπαχτσέ (Τουρκία) και Πράγα (Τσεχία).

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρτινς Ζίμπαρτς, με δηλώσεις του πριν την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι τόνισε: «Είμαστε στο αρχικό στάδιο της σεζόν. Είναι νωρίς, όμως βρισκόμαστε σε μία κατάσταση που δύο παιχνίδια κρίνουν την πορεία της σεζόν! Η Σέπσι είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πέντε ξένες με ηγετικό ρόλο στις Εθνικές ομάδες της Βουλγαρίας και της Δανίας, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε τις δυνάμεις μας στο μέγιστο και θα προσπαθήσουμε με τρόπο να κρύψουμε τα αδύναμα σημεία μας, ώστε να κερδίσουμε την πρώτη μάχη».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς