19.7 C
Athens

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Γουίλιαμς, στην Αθήνα για εξετάσεις

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Άρη στην πρεμιέρα του στην Basket League, αλλά σαν να μην έφτανε αυτό είδε και τον Ντέρικ Γουίλιαμς να τραυματίζεται. Ο Αμερικανός φόργουορντ δέχθηκε χτύπησαν στον αριστερό τετρακέφαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις στην Αθήνα.

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς αγωνίστηκε για σχεδόν 30 λεπτά στην αναμέτρηση με τον Άρη, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να κερδίσει. Ο 31χρονος φόργουορντ μάλιστα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο Αμερικανός δέχθηκε χτύπημα στον αριστερό τετρακέφαλο. Ο Γουίλιαμς παραπονέθηκε για έντονες ενοχλήσεις στο σημείο και όπως είναι φυσικό θα υποβληθεί την Αθήνα σε εξετάσεις, προκειμένου να φανεί το πρόβλημα.

Ο Ράντονιτς κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς ο Ντέρικ Γουίλιαμς είναι το βασικό του πεντάρι και ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες του Παναθηναϊκού. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα κρίνουν αν ο Αμερικανός θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για την Ευρωλίγκα ή θα ξεμείνει από τεσσάρια το τριφύλλι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς