19.5 C
Athens

Η Σερβία κατήγγειλε τον Μπριχ στη FIFA

Η απόφαση του Γερμανού διαιτητή να μη δώσει πέναλτι στον Μίτροβιτς, στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ελβετία, η αιτία της επίσημης διαμαρτυρίας

Προσφυγή στη FIFA για τις αποφάσεις του Γερμανού διαιτητή Φέλιχ Μπριχ στον αγώνα με την Ελβετία, κατέθεσε η ομοσπονδία της Σερβίας.

«Έχουμε υποβάλει βίντεο που δείχνουν σαφώς την τάση του Μπριχ να παίρνει αποφάσεις εναντίον της εθνικής μας ομάδας. Αποκαλύπτεται η διπλή επιλογή του Μπριχ με τις κίτρινες κάρτες, καθώς ήταν γρήγορος να τιμωρεί τους βασικούς μας παίκτες, ενώ δεν έκανε το ίδιο σε παρόμοιες καταστάσεις με την άλλη ομάδα», αναφέρει, μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των Σέρβων.

Στη καταγγελία τους στέκονται, κυρίως, στην απόφαση του Μπριχ να μην δώσει πέναλτι στον Μίτροβιτς στο δεύτερο ημίχρονο, όταν το παιχνίδι ήταν στο 1-1, ένα περιστατικό όπου ο Γερμανός διαιτητής επέλεξε να μην συμβουλευτεί VAR.

«Όλος ο κόσμος είδε το πέναλτι εκτός από τον Μπριχ και θα έπρεπε να είχε περάσει στην ανάλυση VAR. Αναρωτιόμαστε γιατί η Σερβία είναι η μόνη ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο όπου ο διαιτητής του αγώνα επέλεξε να αγνοήσει να εξετάσει τις αμφιλεγόμενες φάσεις, εγείροντας το νόμιμο ερώτημα εάν το VAR χρησιμοποιείται επιλεκτικά», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς