18.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Η αντεπίθεση ξεκινά από την Κρήτη, τα πλάνα του Μίτσελ για την ενδεκάδα

Ο Ολυμπιακός ψάχνει τρίποντο αντίδρασης και ψυχολογίας στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ με τον Μίτσελ να προβαίνει σε αρκετές αλλαγές, τόσο σε πρόσωπα όσο και στη διάταξη στον αγωνιστικό χώρο του Γεντί Κουλέ

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του την κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική της Super League και πέρα από το βαθμολογικό του πράγματος θέλει να φτιάξει και την ψυχολογία του που έχει «πληγωθεί» ξανά μετά τη νέα βαριά ήττα στην Ευρώπη.

Μίτσελ στους παίκτες: «Είμαστε Ολυμπιακός και πάμε να αλλάξουμε την κατάσταση»

Η ερυθρόλευκη αντεπίθεση ξεκινά από το Ηράκλειο με τον Μίτσελ να παρουσιάζει μία ανανεωμένη ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές σε άμυνα και επίθεση.

Για αρχή, αναμένεται να επιστρέψει η τετράδα στην άμυνα, με τον Παπασταθόπουλου να έχει κατά πάσα πιθανότητα τον Βρσάλικο ως παρτενέρ του και τους Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ στην πλευρά.

Σε ό,τι αφορά τη θέση κάτω από την εστία, δεν αποκλείεται το σενάριο να δούμε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα, καθώς ο Τζολάκης προορίζεται για βασικός στο Αζερμπαϊτζάν στη «ρεβάνς» με την Καραμπάγκ την ερχόμενη Πέμπτη.

Από εκεί και πέρα, τα πράγματα για την μεσοεπιθετική γραμμή είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα. Εμβιλά και Ίνμπομ είναι οι δύο δεδομένοι στα χαφ και η λογική λέει ότι ο Ισπανός τεχνικός θα πάει με τριάδα στον άξονα και τον Μπιέλ να κινείται μπροστά τους.

Στα άκρα σε ένα καθαρό 4-3-3 σε φάση επίθεσης θα κινούνται οι Χάμες Ροντρίγκες και Βρουσάι ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σέντρικ Μπακαμπού που θα αγωνιστεί σε δεύτερο σερί ματς στη Super League ως βασικός.

Σέντρα στις 16:00 στο Γεντί Κουλέ παρουσίας οπαδών και του Ολυμπιακού, με διαιτητή τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο και στο VΑR τον Κουτσιαύτη.

Ολυμπιακός: Θερμή υποδοχή για τους Ερυθρόλευκους στην Κρήτη, ολική αποθέωση σε Μαρσέλο και Μίτσελ (vid)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς