13.2 C
Athens

Απολογήθηκε ο Γκριν, εκτός Γουόριορς για άγνωστο χρονικό διάστημα (vid)

Ο Ντρέιμοντ Γκριν βρίσκεται στο στόχαστρο μετά το σοκαριστικό βίντεο, που τον δείχνει να γρονθοκοπεί τον συμπαίκτη του στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Τζόρνταν Πουλ. Ο Αμερικανός φόργουορντ απολογήθηκε για ότι έκανε, ενώ όπως σημείωσε θα απέχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για άγνωστο διάστημα.

Ο Γκριν σε προπόνηση των Γουόριορς ξέφυγε και επιτέθηκε στον Τζόρνταν Πουλ. Στο σοκαριστικό βίντεο, που κυκλοφορεί, τον δείχνει να βρίζει επανειλημμένα τον συμπαίκτη του και στη συνέχεια τον γρονθοκοπεί και τον ξαπλώνει.

Από εκείνη την ώρα έχει ξεσπάσει σάλος και πολλοί αστέρες του NBA έχουν κατακρίνει τον παίκτη για ότι έκανε και έχουν ζητήσει την παραδειγματική του τιμωρία. Κάποιοι μάλιστα κάνουν λόγο και για διακοπή συμβολαίου. Μέχρι στιγμής οι Γουόριορς δεν έχουν γνωστοποιήσει πως θα τιμωρηθεί και αν θα διώξουν τον Αμερικανό.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν σε δηλώσεις του σήμερα απολογήθηκε για ότι έκανε. Όπως είπε ζήτησε συγγνώμη από όλους τους συμπαίκτες του κα ανέλαβε όλη την ευθύνη. Επίσης, σημείωσε ότι μίλησε στον Τζόρνταν Πουλ, αλλά και στην οικογένεια του, και εμφανίστηκε μετανοιωμένος για ότι έκανε.

Ο παίκτης των Γουόριορς για το επόμενο διάστημα θα είναι εκτός της ομάδας. Ο Γκριν τόνισε ότι αυτό είναι δική του απόφαση, προκειμένου να βρει γαλήνη, αλλά και για να επουλωθούν οι πληγές της ομάδας.

«Δεν έπρεπε να συμπεριφερθώ έτσι. Ζήτησα συγγνώμη τόσο από τον Πουλ όσο και από τους πιο κοντινούς του ανθρώπους. Νιώθω απίστευτη ντροπή. Όχι, μόνο για μένα αλλά και για τον Πουλ που ήταν… θύμα της κίνησής μου και για τον οργανισμό των Γουόριορς. Όλοι οι συγγενείς του είδαν το βίντεο. Αν το είδε η μητέρα μου, ξέρω προκαταβολικά πως νιώθει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γκριν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς