19.1 C
Athens

Τούμπα: Ο Σαββίδης «παραδόθηκε» στον Τσίπρα, που… «παρέδωσε» τη Μακεδονία

Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι περήφανος, δεν ποδηγετείται, δεν χειραγωγείται, είναι το ελεύθερο πνεύμα του Καζαντζάκη και ΔΕΝ δέχεται την στάση του Γιωργάκη να αποδεχτεί το «δώρο – στάχτη στα μάτια» του Τσίπρα

Μόλις ο Τσίπρας ολοκλήρωσε τη «σύσκεψη» με τον Καμμένο κι αποφάσισαν α δώσουν «δωράκι» στον ΠΑΟΚ το χώρο πίσω από το γήπεδο της Τούμπας, ο λαός του δικεφάλου κρατούσε την ανάσα του, να δει πως θ’ αντιδράσει ο Ιβάν Σαββίδης.

Θα «τσίμπαγε» στο «δωράκι» του Τσίπρα, που το έκανε για να ξεχαστεί το ξεπούλημα της Μακεδονίας ή όχι; Διότι το ρεπορτάζ αυτό έλεγε από την στιγμή που βγήκε αυτή η απόφαση. Ότι ο Τσίπρας προσπάθησε να κοροϊδέψει το λαό του ΠΑΟΚ, «πουλώντας» οπαδιλίκι, για να τους ρίξει στάχτη στα μάτια και να ξεχαστεί η συμφωνία της ντροπής στις Πρέσπες.

Και τι είδε ο λαός του ΠΑΟΚ, που ήταν έτοιμος να βγει στους δρόμους για να «υποδεχτεί» όπως πρέπει τον πρωθυπουργό των Πρεσπών; Είδε τον Γιωργάκη Σαββίδη να ποστάρει φωτογραφίες για το πως θα είναι το καινούργιο γήπεδο! Κουβέντα για τη Μακεδονία!

Θα είναι 40.000 θέσεων, θα μοιάζει μ’ αυτό της Κράσνονταρ και άλλα τέτοια… ωραία πόσταρε ο νεαρός Σαββίδης. Ότι τι καλά, που ο πρωθυπουργός μας μας κάνει «δώρο» το οικόπεδο δίπλα στο γήπεδο. Και τι «καλός» που είναι ο Καμμένος!

Δεν πήγε το μυαλό του Γιωργάκη ότι ο Τσίπρας τα κάνει αυτά για να εξαγοράσει συνειδήσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, να μιλάνε για τη «νέα Τούμπα» κι όχι για την ξεπουλημένη Μακεδονία; Είναι δυνατόν, αυτός ο «γάτος» να μην το έχει σκεφτεί;

Προφανώς και το σκέφτηκε αυτό ο Σαββίδης, αλλά συμβιβάστηκε να… παραδοθεί  στον Τσίπρα, που παρέδωσε τη Μακεδονία. «Φάτε γήπεδο», λοιπόν. Σανό, δηλαδή. Θα έχουμε καινούργιο, ανακατασκευασμένο γήπεδο κι οι Σκοπιανοί ας λέγονται Μακεδόνες. Δεν πειράζει.

Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι ένας περήφανος λαός που δεν ποδηγετείται, που δεν χειραγωγείται, είναι το ελεύθερο πνεύμα του Καζαντζάκη. Δεν «μασάει» στα τεχνάσματα του κάθε Τσίπρα και του κάθε Καμμένου, για το mind control στο οποίο υποβάλουν τις μακεδονικές συνειδήσεις.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Γιωργάκης ενήργησε από… μόνος του στις εξαγγελίες της ντροπής του Τσίπρα, ν’ ανταλλάξει τη Μακεδονία με την επέκταση μιας κερκίδας της Τούμπας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς