20.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Χωρίς τον Σισέ στην Κρήτη

Ο Μίτσελ αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής από τον αγώνα με τον ΟΦΗ τον Σισέ, μετά τα όσα προηγήθηκαν την Πέμπτη - Με μοναδικό καθαρόαιμο στόπερ τον Παπασταθόπουλο οι Πειραιώτες, επιστροφή για τον Χάμες Ροντρίγκες

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη (9/10, 16:00) με τον Μίτσελ να αφήνει εκτός αποστολής τον Παπέ Σισέ μετά τα όσα προηγήθηκαν εκτός αγωνιστικού χώρου στην αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Καραμπάγκ.

Ζήτησε συγγνώμη ο Σισέ: «Ξέρετε πόσο αγαπάω τον Ολυμπιακό, περνάω τελευταία μια προσωπική κόλαση με τραγικές απώλειες»

Μοναδικός διαθέσιμος στόπερ για τους Ερυθρόλευκους ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον Ισπανό τεχνικό δεδομένα να οδηγείται πάλι σε αλχημείες στην άμυνα είτε με Βρσάλικο είτε με Εμβιλά στο πλάι του. Παράλληλα, στην αποστολή επέστρεψε ο Χάμες Ροντρίγκες, αλλά εκτός παραμένει ο ανέτοιμος Μπα, όπως και οι τραυματίες Ελ Αραμπί, Ρέτσος και Βατσλίκ.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Μίτσελ για το ματς στο Γεντί Κουλέ:

Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς