23.5 C
Athens

Αταμάν: Το ζευγάρι του φετινού τελικού θα είναι Εφές – Αρμάνι, στα φαβορί για το Final-4 ο Ολυμπιακός

Αυτές είναι οι πρώιμες προβλέψεις του Τούρκου τεχνικού της Εφές για τη φετινή Euroleague - Ποιες ομάδες βλέπει για οχτάδα και Final-4 μιας που ο τελικός είναι ήδη δεδομένος στο μυαλό του

Από πολύ νωρίς ήρθε η φετινή πρόβλεψη του Εργκίν Αταμάν για το ζευγάρι του τελικού στη Euroleague.

Ο Τούρκος προπονητής της Αναντολού Εφές προέβλεψε ότι η ομάδα του θα βρίσκεται για τρίτη σερί χρονιά στον τελικό της διοργάνωσης κι απέναντι της θα βρει την ισχυρή Αρμάνι Μιλάνο σε ένα «συναρπαστικό τελικό», όπως ανέφερε.

Παράλληλα, συμπεριέλαβε τον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα στις ομάδες που είναι από τα φαβορί για την πρόκριση και στο φετινό Final-4, ενώ έκανε την πρόβλεψη ότι ο Παναθηναϊκός θα παλέψει για την παρουσία του στην οχτάδα.

Αναλυτικά οι… προβλέψεις του προπονητή της Εφές:

«Το λέω τώρα: Εμείς (σ.σ η Αναντολού Εφές) και η Αρμάνι θα βρεθούμε αντίπαλοι στον τελικό. Και θα είναι ένας σπουδαίος τελικός.

Η φετινή EuroLeague θα είναι σκληρή, εξαιρετικά ανταγωνιστική και δύσκολη. Υπάρχουν τρία γκρουπ 6 ομάδων, με κάθε γκρουπ να απέχει αρκετά από το άλλο.

Στο γκρουπ των ομάδων που στοχεύουν στο Final Four είμαστε εμείς, η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η Αρμάνι, ο Ολυμπιακός και η Μονακό.

Μετά στο γκρουπ των ομάδων που στοχεύουν στα playoffs βρίσκονται η Φενέρμπαχτσε, η Μπάγερν, η Μακάμπι, ο Παναθηναϊκός, η Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς και η Βίρτους Μπολόνια. Μετά υπάρχουν οι άλλες ομάδες από όπου μπορεί να προκύψει κάποια έκπληξη».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς