25.3 C
Athens

Μπαρτζώκας: Κλειδί η ένταση στην άμυνα, ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας υποστήριξε

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στη βοήθεια που έδωσε ο Μπολομπόι και ευχαρίστησε τον κόσμο του συλλόγου που βρέθηκε στο Παλαού Μπλαουγκράνα για να στηρίξει την ομάδα και να τη σπρώξει στο μεγάλο διπλό κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Προσγειωμένος ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα. Ο κόουτς των Ερυθρολεύκων σημείωσε ότι είναι νωρίς ακόμα, αλλά στάθηκε στην ένταση που έβγαλαν οι παίκτες του στην άμυνα, ενώ αναφέρθηκε και στη βοήθεια του Μπολομπόι.

«Το κλειδί ήταν η ένταση στην άμυνα. Δώσαμε κάποια ελεύθερα σουτ στον Λαπροβίτολα, που ήταν ο βασικός μας στόχος. Δεν έπρεπε να τον αφήσουμε να εκτελέσει. Ήμασταν γενικώς συνεπείς στην άμυνα και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα μέσα από αυτή, κυκλοφορήσαμε καλύτερα τη μπάλα, είχαμε αρκετές ασίστ και βάλαμε τα σουτ, παίξαμε καλά το πικ εν ρολ με τον Μπολομπόι. Θέλω να εκφράσω την εκτίμησή μου προς τον κόσμο που ήρθε να μας υποστηρίξει και φυσικά προς την ομάδα μου, προς τους παίκτες μου, γι’ αυτή την πολύ καλή εμφάνιση σε αυτή την περίοδο της σεζόν. Είναι πάντα σημαντικό να κερδίζεις εδώ, όμως πρέπει να γνωρίζουμε πως ήταν απλώς το πρώτο ματς της EuroLeague. Έχουμε πάρα πολλά ακόμη μπροστά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς