24.8 C
Athens

Λαρεντζάκης: Σημείο αναφοράς η άμυνα μας, έχουμε μπει στην ιδιοσυγκρασία του προπονητή

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν κομβικός στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα. Ο Έλληνας γκαρντ μετά το παιχνίδι δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του, στάθηκε στην άμυνα, ενώ σημείωσε ότι όλοι οι παίκτες έχουν μπει στη φιλοσοφία του προπονητή.

Ο Λαρεντζάκης ήταν εντυπωσιακός κόντρα στους Μπλαουγκράνα και στο τέταρτο δεκάλεπτο υπέγραψε τη νίκη των Ερυθρολεύκων. Συγκεκριμένα, σημείωσε 4/4 τρίποντα στο φινάλε και «κλείδωσε» τη νίκη για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη NOVA:

Για το αν είναι αποτέλεσμα δουλειάς: “Το έχω δουλέψει. Καθημερινά δουλεύουμε. Κάποιες μέρες μπορεί να μην μπουν, έτσι είναι το μπάσκετ. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να κερδίσει. Συνεχίζουμε”.

Για το αν ήταν συνείσφερε περισσότερο ο ίδιος στη νίκη ή ήταν ομαδική δουλειά: “Όλη η ομάδα. Η άμυνα είναι το σήμα κατατεθέν. Παίρνουμε ενέργεια από εκεί. Όλοι οι παίκτες έχουν μπει στην ιδιοσυγκρασία του προπονητή. Το κλειδί μας είναι η άμυνα”.

Για το αν είναι σημαντική νίκη για τον Ολυμπιακό: “Σίγουρα πιστεύω ότι είναι μεγάλη νίκη. Δεν θα περάσουν πολλές ομάδες από εδώ μέσα. Τα παιδιά από πέρυσι δημιούργησαν ένα κλίμα όμορφα και γι’ αυτό ήμασταν έτοιμοι. Φυσικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης”.

Για το αν μπορεί να πετύχει πιο δύσκολα σουτ: “Πιστεύω ναι, θα δείξει (γέλια)”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς