17.6 C
Athens

Τζουλιάνι: Έδειξε καλό αγωνιστικό επίπεδο ο Πετσιάς, μπορεί ακόμα καλύτερα ο Χανδρινός

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο δεύτερο φιλικό που έδωσε στη Σύρο από τον Φοίνικα, όμως, ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι στάθηκε στα κέρδη που προέκυψαν μέσα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Ιταλός προπονητής έμεινε ικανοποιημένος από τη φυσική κατάσταση των παικτών του και από την καλή παρουσία του νεαρού πασαδόρου, Αποστόλη Πετσιά. Παράλληλα, υποστήριξε πως ο Σπύρος Χανδρινός μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα.

«Κάναμε αλλαγές σήμερα και έμεινα ικανοποιημένος, γιατί τα παιδιά που έπαιξαν έδωσαν μια καλή απάντηση στο γήπεδο. Είμαι, επίσης, πολύ ικανοποιημένος από τη φυσική μας κατάσταση, δείχνει ότι βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι και γενικά, έμεινα ικανοποιημένος από αυτά τα δύο φιλικά. Ο Σπύρος (σ.σ. Χανδρινός) έπαιξε χαμηλότερα από το επίπεδο του, μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα. Ο Αποστόλης (σ.σ. Πετσιάς) έδειξε και καλό αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και πνεύμα μέσα στο γήπεδο», υποστήριξε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του ο ταλαντούχος πασαδόρος δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, που μου δόθηκε η ευκαιρία σήμερα να παίξω σε αυτά τα τρία σετ. Θα συνεχίσω να δουλεύω, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω αυτούς τους συμπαίκτες δίπλα μου και με βοηθούν πάρα πολύ ως αθλητή, να εξελιχθώ να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλω να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς