20.9 C
Athens

Μαρτίνς: Τιμή μου η πρόταση της Χαλ, όμως δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις για συμφωνία

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ευχαρίστησε δημόσια τη Χαλ για την τιμητική πρόταση ωστόσο υποστήριξε πως δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις που είχε θέσει ώστε να επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρέθηκε μια ανάσα από τη Χαλ ωστόσο οι διαπραγματεύσεις χάλασαν την τελευταία στιγμή λόγω των υψηλών απαιτήσεων του Πορτογάλου προπονητή.

Η αγγλική ομάδα εξήγησε τα δεδομένα αναλυτικά με ανακοίνωσή της, ενώ από την πλευρά του ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού την ευχαρίστησε για την πρόταση υποστηρίζοντας παράλληλα πως δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις για συμφωνία στην τρέχουσα περίοδο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Μετά τις διαπραγματεύσεις, που δημοσιοποιήθηκαν με τη Χαλ, να πω ότι ήταν τιμή μου που έλαβα την πρόσκληση να προπονήσω έναν σπουδαίο σύλλογο, καλά διοικούμενο και με δομή Premier League.

Είμαι πολύ ευγνώμων για τον τρόπο που με υποδέχτηκαν, ιδιαίτερα στο πρόσωπο του Προέδρου της, κύριου Ατζούν Ιλιτσαλί, ο οποίος έκανε τα πάντα προς το συμφέρον και την προθυμία να με προσλάβει ως επικεφαλής προπονητή. Όμως, δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις που θα επέτρεπαν μια συμφωνία.

Η Χαλ Σίτι είναι ένας σπουδαίος αγγλικός σύλλογος και είναι σε καλά χέρια για να φτάσει στην Premier League νωρίτερα από όσο θα περίμενε κανείς. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς