15 C
Athens

Ο Αμπέλ Φερέιρα υποψήφιος για τον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας

Ο Τίτε μετά το τέλος του Μουντιάλ θα αποχωρήσει από τον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος. Η Ομοσπονδία της χώρα εξετάζει τους υποψήφιους αντικαταστάτες του και μεταξύ αυτών είναι και ο Αμπέλ Φερέιρα.

Ο νυν ομοσπονδιακός προπονητής της Βραζιλίας δεν θέλει να συνεχίσει στον πάγκο της Σελεσάο. Ο Τίτε έχει ενημερώσει σχετικά και την Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Βραζιλίας και ήδη ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Εντνάλντο Ροντρίγκες, μίλησε σχετικά με την υπόθεση και ανέφερε ότι μεταξύ των υποψηφίων είναι ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην Παλμέιρας και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οι υποψήφιοι για προπονητές είναι οι Αμπέλ Φερέιρα, Ντοριβάλ Ζούνιορ και Σέζαρ Ντινίζ, αλλά δεν είναι σωστό να μιλάμε μόνο γι’ αυτούς και να ξεχνάμε τους άλλους, γιατί έχουμε τουλάχιστον άλλους 10 ποιοτικούς υποψήφιους. Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στην προετοιμασία για το Κατάρ. Θα πάρουμε απόφαση για τον διάδοχο του Τίτε μετά το τέλος του Μουντιάλ, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Βραζιλίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς