21.4 C
Athens

Επίσημα στη Super League 2 η Ηλιούπολη

Ιστορική είναι η ημέρα για την Ηλιούπολη, καθώς επιστρέφει κι επίσημα στη Super League ύστερα από 12 χρόνια. Ο ΓΣΗ δέχθηκε πρόσκληση να συμμετάσχει στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και όπως ήταν αναμενόμενο την αποδέχθηκε.

Η Ηλιούπολη έπαιξε τελευταία φορά στη Super League 2 πριν από 12 χρόνια. Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων πάλευε αυτά τα χρόνια για να επιστρέψει και τα κατάφερε φέτος. Μπορεί στα περσινά playoffs της Γ΄Εθνικής να μην τα πήγε καλά, αλλά πήρε επίσημα πρόσκληση και τη φετινή σεζόν θα παίξει στα γήπεδα της δεύτερης κατηγορίας.

Οι άνθρωποι της Ηλιούπολης περίμεναν όλο το καλοκαίρι γι αυτό, αλλά ήταν σίγουροι για την εξέλιξη. Αυτό φαίνεται και από τον σχεδιασμό της ομάδας, η οποία έφτιαξε ένα δυνατό ρόστερ για τη Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ηλιούπολης:

«Μετά από 12 χρόνια, η Ηλιούπολη ξανά στις μεγάλες κατηγορίες!

Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για την ομάδα και την πόλη μας, καθώς η Ηλιούπολη προσκλήθηκε για να συμμετάσχει στη Superleague 2 για την σεζόν 2022-2023.

Οι διοικούντες έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για τη μετατροπή της ομάδας σε ΠΑΕ, όπως ορίζει ο νόμος, ενώ ο προγραμματισμός έχει ήδη προχωρήσει και η ομάδα είναι έτοιμη να σταθεί ανταγωνιστικά στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία ποδοσφαίρου.

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Ηλιούπολη, καλεί τις επιχειρήσεις και τους Ηλιουπολίτες να στηρίξουν έμπρακτα την ομάδα στο νέο της ξεκίνημα στις επαγγελματικές κατηγορίες, αγοράζοντας τις κάρτες διαρκείας της ομάδας, ο οποίες είναι διαθέσιμες σε 2 σημεία.

Ο Ήλιος Ψηλά!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς